Kınık Belediye'sinden 3,3 Milyonluk Aqua Park ve Rekreasyon Alanı Projesi

Kınık Belediye'sinden 3,3 Milyonluk Aqua Park ve Rekreasyon Alanı Projesi

Kınık Belediyesi 3 milyon 395 bin TL yatırımla hayata geçirdiği Aqua Park ve Rekreasyon alanı projesi 15 dönümlük alan üzerine kurulacak. Temeli atılan projede yazlık sinema, olimpik havuz, su oyunları alanı ve kır düğün salonu olacak.

A+A-

Kınık Belediyesinin Poyracık Mahallesinde yapacağı Agua park ve Rekraasyon alanının temeli Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,İnşaat firması AFL inşaat firması yetkililerinin katılımı ile yapıldı.

15 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan projede 300 metrekaresi Olimpik olmak üzere 500 metrekare yüzme havuzu,Su oyunları alanı,Yazlık sinema,1000 metrekare Kır Düğün Salonu yer alacak Temmuz ayında tamamlanacak 15.000 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projenin tamamı 3 milyon 395 bin liraya mal olacak.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada 'Poyracık Değirmen Bayırında yapacağımız proje ile Poyracık mahallesi sakinlerine mükemmel bir tesis kazandırmış olacağız projemizde Çocuk ve yetişkin Yüzme Havuzları,Su oyunları,Yazlık Sinema,Kır Düğün Salonu olacak ve içerisinde yer alacak olan teras cafe de Poyracık ve çevre halkının oturup nefes alacağı bir bölge olacak' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.