Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Yeniden Açılıyor

Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Yeniden Açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Tunç Soyer döneminde kapatılan Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı, Cemil Tugay'ın belediye başkanı olmasından sonra yeniden açılıyor.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Tunç Soyer döneminde kapatılan Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması için önerge verildi. Belediye meclisinde gündeme gelen önergeye AK Parti Grubu da olumlu görüş bildirdi.

YANLIŞTAN DÖNÜLME MADDESİ

Egedesonsöz'den Oktay Güçtekin'in haberine göre; Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması önerisi hakkında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, “Bir önceki dönemin yanlış kararından dönmesi demektir. Geçmişte kentsel dönüşüm daire başkanlıklarının kapatılmasının ne kadar sakıncalı ve yanlış karar olduğunu söylemiştik. AK Parti olarak kentsel dönüşüm başkanlığı kuruldu, deprem riskini yaşadığımız düşünürsek bunun yanlıştan dönülme maddesi olarak gördüğünüzü belirtmek isterim" diye konuştu.

TUGAY: İYİ NİYETLİ BİR ÇABA

Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise iyi niyetle alınmış bir karar olduğunu belirtirken, "O dönem bende meclis üyesiydim. Oradaki düşüncenin işlemleri biraz hızlı yürütmek olduğunu biliyorum. Geçen süreçte işleyişi değerlendirdiğimizde tekrar kurulmasını yararlı olacağını düşündük. İyi niyetli bir çaba. Burada başka düzenlemelerde var" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.