'Karabağlar'ın 30-40 Yılını Planladık'

'Karabağlar'ın 30-40 Yılını Planladık'

Biz temel bir iş yaptık. Ve kentin 30-40 yıl sonrasını planladık.Bundan sonra da bu planların takipçisi olacağız.” diye konuştu

A+A-

Önümüzdeki dönem, 2050-2060 yılına kadar planladıkları imar planlarını hayata geçireceklerini belirten Karabağlar belediye başkanı Muhittin Selvitopu, “Biz 1 veya 2 yıl için bu görevlere talip değiliz. Biz kentimizin geleceğini planladık. Böyle bir anlayışla 5 yılımızı verdik. Bunları, çoğu belediye yapmaz çünkü gözle görülen bire şey yoktur. Biz temel bir iş yaptık. Ve kentin 30-40 yıl sonrasını planladık.Bundan sonra da bu planların takipçisi olacağız. Biz Karabağlar’ın bir kentte olması gereken standartları sağlayarak modernleşmesini gerçekleştireceğiz. Yani ulaşımı, yeşil alanları, sosyo teknik alt yapıları, kültürel tesisleri, pazaryerleri, spor alanları ve kreşleriyle bir bütün olarak gerçekleştireceğiz. Bizim en önemli projemiz var. O da modern bir Karabağlar. Buraların top yekun gelişmesi bizim için önemli. Bütüncül bir anlayışla kalkınmasını istiyoruz. Bunun için planlamalarını gerçekleştirdik. Gelecek dönemde bunları gerçekleştirirsek önümüzde hiçbir güç duramayacak.” dedi.

İzmir’in üçüncü büyük meydanını yapacağız

İhsan Alyanak Bulvarı’nın önündeki 42 bin metrekarelik alanı meydan yapacaklarını da belirten Selvitopu, “Bir yasal süreç var. Son aşamaya geldi. Bittiğinde burası İzmir’in üçüncü büyük meydanı olacak. Bunun dönüşü yok. Bunu mutlaka yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.