Kanal İstanbul İnşaatı Ne Zaman Başlayacak 2021?

Kanal İstanbul İnşaatı Ne Zaman Başlayacak 2021?

Ulaştırma ve Altayapı bakanı Adil Karaosmanoğlu Kanal İstanbul projesinin son durumuyla ilgili bilgileri paylaştı. Proje hazırlıklarının tamamlandığını, imar planı çalışmasının devam ettiğini belirten Karaosmanoğlu projenin 2021'de başlayacağını söyledi.

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

Projelerimiz tek tek bitiyor

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor. Bu projeler vatandaşımızın yaşam kalitesini yükselten projeler'' diye konuşan Bakan Karaismailoğlu, ''Ülkemizin her noktasında çok hummalı bir çalışma var. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte milletimize hizmet ediyoruz. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için çalışıyoruz. Bu altyapımız mutlaka bitirmek zorundayız. Son 18 yılda ihmal edilmiş tüm yerlere el attık. Karayollarımızda konforu güvenliği en üst seviyeye çıkartan çok önemli yollar inşa ettik. Yolarımızla vatandaşlarımıza kaza haberlerini unutturduk. Binlerce canı bu sayede kurtardık'' dedi.

kanal-istanbul-son-durum.jpg

Kanal İstanbul'a bu sene başlayacağız

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Bakan Karaismailoğlu, şunları söyledi: ''Kanal İstanbul ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yazın burada temel atma işlemi gerçekleştireceğiz. Haziran ayı içerisinde 6 tane köprüsünden 1 tanesinin temelini atacağız ve kısa sürede bitireceğiz ve peşinden diğer diğer köprülerin yapımı gelecek. Projelerimiz tamamlandı. İmar planı çalışmaları devam ediyor. Kanal İstanbul'da bu yıl tam anlamıyla bir hareketlilik olacak. Bu sene inşallah başlayacağız."

kanal-istanbul-insaati.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.