Kanal İstanbul İhalesi 2021 Yılı İçerisinde Gerçekleşecek

Kanal İstanbul İhalesi 2021 Yılı İçerisinde Gerçekleşecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kanal İstanbul projesinin ihalesini 2021 yılında yapacaklarını ve projeyi kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, şu ifadeleri kullandı: "2021 yılı içerisinde projemizin ihalesini yapacağız ve kararlı bir şekilde de inşallah Kanal İstanbul Projesi'ni İstanbul'umuza, Türkiye'mize kazandıracağız." 

Bakan Kurum, Kanal İstanbul'un İstanbul'a değer kazandıracak bir proje olduğundan bahsederek, "Kanal İstanbul Projesi gerçekten vizyon bir proje. Türkiye'yi dünyada lider bir ülke yapacak, İstanbul'umuzun marka değerine marka katacak bir projedir ve bu noktada her türlü ayrıntı, detay düşünülmektedir. Bugün görüyoruz ve çok da üzülüyoruz ki, İstanbul'da yeniden çöp dağları, çukurlar, çamurlar, oluşmaya başladı. Belediyelerimiz bu konuda acziyet içerisinde ise arkadaşlarıma talimat verdim, biz çöp toplama işine de destek verebiliriz bakanlık olarak" açıklamasında bulundu. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.