Kale Yapı Yalıtım ile Dış Cephe Tadilat

Kale Yapı Yalıtım ile Dış Cephe Tadilat

Yapı sektörü, bütün dünyada ekonomiye, kalkınmaya, sosyal ve kültürel yaşama yön veren en büyük ve en önemli sektörlerden biridir.

A+A-

Gelişen teknoloji ve artan nüfus ile beraber, yapı sektörünün önemi her geçen gün daha da artmakta, daha kaliteli, sağlam, uzun ömürlü, konfor düzey yüksek ve güvenilir yapılara olan ihtiyaç da artmaktadır. Bu bağlamda, yapıların inşaatında kullanılan malzemelerin ve işçiliğin önemi de gün yüzüne çıkmaktadır. Okul, hastane, konut, iş yeri, fabrika vb farketmeksizin her türlü yapıda kullanılan her bir malzeme, yapının güvenliği, konforu ve ömrü için çok önemlidir. Bu nedenle, birçok yapı sahibi ya da müteahhiti her daim güvenilir iş ortakları ile çalışmakta; kaliteyi uygun fiyata sunan yapı firmaları ile iş birlikleri kurmaktadır.

Kale Yapı Yalıtım da çok uzun bir zamandır yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Sahip olduğu tecrübe, bilgi ve birikim ile günümüzde en güvenilir yapı firmalarından biri olmuştur. Sunduğu ürün ve hizmet çeşitliliği, sağladığı müşteri memnuniyeti, uyguladığı kalite politikası ve paydaşları gözündeki yüsek prestiji sayesinde yapı sektöründeki konumunu her geçen gün daha ileriye taşımaktadır. Başta dış cephe mantolama olmak üzere;

  • Isı yalıtımı
  • Ses yalıtımı
  • Yangın yalıtımı
  • Seramik, fayans ve mermer uygulamaları
  • Dış cephe boya ürün ve hizmetleri
  • Çatı yalıtımı
  • Çatı bakım ve onarım işlemleri

ve daha birçok yapı uygulamasında Kale Yapı Yalıtım’ın ürün ve hizmetlerini görebilmek mümkündür. Özellikle dış cephe mantolama konusunda, piyasadaki en güvenilir firmalardan biri olan Kale Yapı Yalıtım, bu konudaki uzmanlığını giderek derinleştirmekte, sunduğu hizmetin kalitesini giderek artırmaktadır.

kale-yapi-yalitim.jpg

Enerji kaynaklarının bütün dünyada sürekli olarak azalması ve bütün dünya ülkelerinin bu konuda sürdürülebilir çözümler üretmeye çalışması artık herkes tarafından bilinmektedir. Yapı sektörü de enerji tüketiminin en fazla olduğu sektörlerden biridir. Zira, türü, konumu ve büyüklüğü farketmeksizin her yapı çok yüksek oranda enerji tüketmektedir. Özellikle kış aylarında bütün yapılarda ısınma ihtiyacı için çok yüksek miktarda enerji sarfiyarı görülmektedir. Artan dünya nüfusu ve iş sahalarının genişlemesine paralel olarak inşa edilen yapı sayısı da artmış; bu da yapı sektörünün paydaşlarını ısı yalıtımı konusunda etkili çözümler bulmaya zolamıştır. Geçmişten günümüze ısı yalıtımı noktasında en etkili uygulamalardan biri olan dış cephe mantolama ile yapılarda enerji tüketimi ciddi oranda düşerken, daha konforlu, hijyenik ve sağlıklı yaşam alanları oluşturulmaya başlanmıştır. Kale Yapı Yalıtım da dış cephe mantolama konusunda teorik ve pratik bilgilerini sürekli olarak artırmakta ve bu alandaki Ar-Ge çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Kale Yapı Yalıtım’ı yapı sektörünün en güçlü firmalarından biri yapan faktörlerin başında kaliteli malzeme kullanımı gelmektedir. Bir yapı uygulamasının kaliteli, uzun ömürlü ve sağlıklı olması için en önemli unsur kuşkusuz kaliteli malzeme kullanmaktır. Kale Yapı Yalıtım da bunun farkında olup yalıtım, mantolama, dış cephe boya, seramik, mermer, fayans ve diğer bütün uygulamalarında her zaman dünyaca ünlü markaların ürünlerini kullanmaya özen göstermektedir. Kaliteyi, kendi deneyimi ile bileştiren ve böylelikle ortaya sağlıklı, konforlu, güvenilir ve sürdürülebilir uygulamalar çıkartmayı başaran Kale Yapı Yalıtım, bu sayede, zaman içerisinde sektördeki faaliyetlere yön verecek kadar güçlü bir firma olmuştur. Yaptığı her uygulamada müşteri memnuniyetini önemseyen Kale Yapı Yalıtım, şimdiye kadar gerçekleştirdiği bütün çalışmalarda müşterilerden tam not almayı başarmıştır. Sektördeki yenilikleri de sürekli takip eden ve güncel trendleri yakından izleyen Kale Yapı Yalıtım, çağdaş, modern, yenilikçi ve ekonomik çözümler üreterek müşteri portföyünü de sürekli olarak geliştirmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.