İzmir’e 250 Milyon TL’lik Köy!

İzmir’e 250 Milyon TL’lik Köy!

Rimay İnşaat Villakent’te mülkiyeti kendisine ait 31 dönümlük arsada 250 milyon TL yatırım değeriyle yeni bir köy inşa ediyor. 147 bağımsız bölümden oluşan Villarima Kaleköy projesinde fiyatlar 950 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Menemen Villakent'te 31 dönümlük tek bir parsel üzerine inşa edilen Villarima Kaleköy projesi yatay mimariye sahip 147 bağımsız bölüm ve 1.600 metrekare ticari alandan oluşuyor.

Villarima Kaleköy projesinde Tripleks ve dubleks villa seçeneklerinin yanı sıra teraslı ve bahçeli daire seçeneklerine de yer verildi.  2+1’den 5+1’e kadar farklı daire ve villa seçeneğinin yer aldığı projede geniş teraslar ve bahçe kullanımları oluşturuldu. 

ERKEN TESLİM FIRSATI

Artan talep nedeniyle planlanan tarihten önce satışa çıkan Villarima Kaleköy; sakinlerini çok bekletmeden teslimlere başlıyor. Belirlenen programa göre, üçer aylık periyotlarla teslimi planlanan villaların ilk ayağı Mart 2021’de gerçekleşti. Villarima Kaleköy’de nihai bitiş 2022 yılında olacak ancak teslim edilmiş bağımsız bölümlerde çok öncesinde yaşam başlayacak. Bu durum bitmiş konut arayışındaki müşteri kitlesini de harekete geçiren bir bir fırsat.

villarima-kalekoy-projesi.jpg

MAVİŞEHİR’DE 1+1 FİYATINA VİLLAKENT’TE MÜSTAKİL EV

Fiyatlarla ilgili bilgi veren Rimay inşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Cem Şişman, “ Projemizdeki  teras evlerimizin fiyatları 950 bin TL’den, villa fiyatları 2 milyon 100 bin TL’den başlıyor. Artan inşaat maliyetlerine rağmen fiyatlarımızı makul seviyede tutmaya çalıştık. Mavişehir’de 1+1 ev fiyatına bahçeli ve teraslı müstakil ev satıyoruz” dedi.

NESİLDEN NESİLE AKTARILACAK BİNALAR

Kasım 2020’de satışa çıktıklarını belirten Mehmet Cem Şişman şu şekilde devam etti, “Beklentilerimizin çok üstünde bir talep ile karşılaştık. Pandemi süreciyle beraber zaten yüksek bir talep vardı. 30 Ekim İzmir depremi ile beraber bu talep çok daha fazla arttı. Özellikle Villakent bölgesi zemini çok sağlam olduğu için ilgi görüyor. Şehir merkezinde bir bina 30-40 yıl sonra kentsel dönüşüme giriyor. Zemin yapısından dolayı buradaki binalar korozyona uğramadığından, biz de hem statik hem de imalat aşamasında yaptığımız doğru çözümler ile burada nesilden nesile aktarılabilecek yapılar inşa ediyoruz.”

ALAÇATI VE FOÇA TAŞIYLA ÖZEL MİMARİ

Projeye özel bir mimari tasarım hazırladıklarını belirten Mehmet Cem Şişman, “Binalarıncephesinde Alaçatı taşını, bahçe duvarlarında ise Foça taşını kullanarak farklı bir mimari tasarım elde ettik. Bina duvarlarını da farklı renklere boyayarak emsalsiz bir mimari oluşturduk. Gelen müşterilerimiz dış mimariyi çok beğeniyor. Evlerin içerisini de kullanışlı bir şekilde tasarladık. Tüm evlerimizde yerden ısıtma yaptık” dedi.

BÖLGENİN TEK KAPALI OTOPARKLI PROJESİ

Villakent bölgesindeki tek kapalı otoparka sahip projesi olan Villarima Kaleköy’de her bağımsız bölüme en az 1 araçlık otopark düşüyor. Otopark sayısı villalarda 3’e kadar çıkıyor. Otoparklarda elektrikli araçlar için şarj üniteleri de düşünüldü. Proje içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve peyzaj alanları da yer alıyor.

villarima-kalekoy-fiyat.jpg

45 BİN METREKARELİK KENT PARKI

Projenin hemen önünde 45 bin metrekarelik bir kent parkı bulunuyor. Parkın içerisinde basketbol sahası, futbol sahası ve tenis kortu30 yıllık ağaçlar bulunuyor. Projede yer alan tüm binalar bu yeşil alana bakıyor. Proje sahası içerisinde de yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.

YENİ YATIRIMLARLA DAHA ÇOK GELİŞİYOR

Villakent’inlokasyon olarak avantajlarından bahseden Mehmet Cem Şişman, “Villakent çok yeşil bir bölge. İmar planları çok düzgün bir şekilde hazırlanmış, altyapısı, parkları,kaldırımları, yolları düzgün bir şekilde yapılmış bir bölge. İzmir Çevreyoluna yakın olmasından dolayı Mavişehir’e 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Şu anda ihale aşamasına gelmiş bir duble yol projesi var. Bu yol da yapıldığındaVillakent’in cazibesi daha da artacaktır. Şu anda çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Yeni başlayan ve başlayacak olan projelerle bölge daha da gelişiyor” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum