İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Antalya En Yüksek Kira Artış Oranının Gözlemlendiği İl OlduAntalya En Yüksek Kira Artış Oranının Gözlemlendiği İl OlduBahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi tarafından sahibinden.com’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Kasım raporu yayınlandı. Rapora göre kira artış oranı en çok antalya'da gözlemlendi.
İzmir'de Konut Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyorİzmir'de Konut Fiyatları Yükselmeye Devam EdiyorYaşam koşulları, iklimi ve ulaşım olanakları nedeniyle yurtiçi ve yurtdışından ilgi gören İzmir’de kiralık ve satılık konutlarda talep patlaması yaşanıyor. Artan bu konut talebi ile birlikte İzmir'de konut fiyatları da yükselmeye devam ediyor.
Kira Artış Oranları Düşmeye BaşladıKira Artış Oranları Düşmeye BaşladıBahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibinden.com’un ilan verileri üzerinden hazırlanan “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Eylül raporu yayınlandı.
İzmir’de Konut Açığı 2 Yıl Boyunca Devam Edecek!İzmir’de Konut Açığı 2 Yıl Boyunca Devam Edecek!İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, izmir'de konut açığının 2 yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.
Tayin Talebi Patladı: Memurlar Kiradan KaçıyorTayin Talebi Patladı: Memurlar Kiradan KaçıyorSon dönemlerde fahiş oranlarda artan kira fiyatları memurları, taşra illerine tayin isteme durumuna getirdi.
İstanbul Kira Artışında Birinci Sıradaİstanbul Kira Artışında Birinci Sıradasahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü raporuna göre, Türkiye genelinde ortalama kiralık konut ilan m2 fiyatındaki yıllık artış oranı Şubat’ta %84,2 olurken, ortalama kiralık konut ilan m2 fiyatı 30 TL'ye yükseldiği görüldü.
Kira Fiyatları Ülke Genelinde Artmaya Devam EdiyorKira Fiyatları Ülke Genelinde Artmaya Devam Ediyor“sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” raporu yayınlandı. Rapora göre özellikle üç büyükşehir başta olmak üzere ülke genelinde kiralar artmaya devam ediyor.
Kira Artış Hızı Üç Büyük İlde YükseliyorKira Artış Hızı Üç Büyük İlde Yükseliyorsahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” raporunu yayımladı.
İzmir Konut Fiyat Artışında Dünya İkincisi Olduİzmir Konut Fiyat Artışında Dünya İkincisi Olduİngiliz emlak şirketi Knight Frank, 55 ülke ve 150 kenti kapsayan bir araştırma yaptı. Araştırmaya göre dünyada son bir yılda konut fiyatları en çok artan ilk 10 kentten üçü Türkiye’de. İzmir yüzde 30’luk artışla ikinci ikinci oldu.
İzmir’de Kiraların En Fazla Artış Gösterdiği İlçe Hangisiİzmir’de Kiraların En Fazla Artış Gösterdiği İlçe Hangisiİzmir’de kiraların en fazla artış gösterdiği ilçeler Dikili, Seferihisar ve Güzelbahçe oldu. Dikili’de konut kiraları son 1 yılda yüzde 183, son 3 yılda yüzde 280 artış göstererek İzmir'de en yüksek kira artış oranı olan ilçe oldu.
Kiralar Arttı! Ev Arayanlar Farklı Semtlere TaşınıyorKiralar Arttı! Ev Arayanlar Farklı Semtlere TaşınıyorEmlakjet 400 bine ulaşan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda hazırladığı Eylül emlak verilerini yayınladı. Kiralık fiyatlarının artışıyla beraber kiralık ev arayanlar farklı semtlere taşınıyor.
Kira Fiyatları 4 Katına ÇıktıKira Fiyatları 4 Katına ÇıktıPandemi sebebiyle ertelenen düğünlerin yapılması ve yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte büyükşehirlerde kira stoku azalınca kira fiyatları tavan yapmaya başladı. Bazı semtlerde fiyatlar 4 katına çıktı.
Ev Kiralarında Fiyatlar UçuyorEv Kiralarında Fiyatlar UçuyorKiralık ev fiyatlarındaki artış durdurulamıyor yeni rakamlar ev sahibi olmak isteyenleri zorluyor. Peki, kira artışının sebepleri neler? Ev kiraları en çok hangi ilçelerde arttı?
Kiralar Yüzde 36 ArttıKiralar Yüzde 36 ArttıEylülde yüz yüze eğitime başlayacak üniversite öğrencilerini barınma telaşı aldı. Kiralık ev bulmak zorlaşırken bazı şehirlerde kira oranları yüzde 36’ya varan oranda arttı; yurtlar da önceki yıla göre yüzde 20 zamlandı.
İzmir’in Turistik İlçelerinde kira Fiyatları Uçuşa Geçtiİzmir’in Turistik İlçelerinde kira Fiyatları Uçuşa GeçtiYaz ayı gelmesiyle birlikte Çeşme, Seferihisar, Karaburun, Foça gibi turistik ilçelerde kira fiyatları uçuşa geçti. Çeşme'de son 6 ayda kira fiyatları yüzde 51, Seferihisar'da yüzde 46 arttı.
  • Yurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule YöneldiYurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule Yöneldi
  • Emlak Vergisine Üst Sınır GetirildiEmlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • Güzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı OnayGüzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı Onay
  • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru KırıldıGayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı
  • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’taTuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
  • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa ÇıkardıTOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
  • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih EdiyorHollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor
  • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
ÇOK OKUNANLAR
  • Tapuda Satış Fiyatını Düşük Gösterene Uygulanan Ceza 4 Kat ArttıTapuda Satış Fiyatını Düşük Gösterene Uygulanan Ceza 4 Kat Arttı
  • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Olduİnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • Emlak Vergisine Üst Sınır GetirildiEmlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Tapuda Satış Fiyatını Düşük Gösterene Uygulanan Ceza 4 Kat Arttı
    • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
    • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
    • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
    • Emlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
    • Yurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule Yöneldi
    • Buca’da Güney Planlama Bölgesi İmar Planı Meclisten Geçti
    • Piyasayı İyi Okuyan ve İyi Projeler Üreten Firmalar Ayakta Kalacak
    • Mahkeme, Kızılbük GYO’ya Verilen 2,6 Milyarlık Para Cezasını İptal Etti
    • Çatı ve Bodrum Kat Tapulandırılırsa Kaçak Yapılaşma Önlenir
    • Miami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyor
    • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
    • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
    • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
    • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı