İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Kuruldu

İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Kuruldu

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve Proje Geliştirme Ofisinin kurulduğunu söyledi.

A+A-

Necip Nasır Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün vatandaşlara daha etkin ve hızlı olarak hizmet vereceğini, kentsel dönüşüm süreçlerinin daha aktif yürütülmesi ve yönlendirilmesini sağlayacağını ifade etti.

İzmir Milletvekili Necip Nasır: “ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vatandaşlara daha etkin ve hızlı olarak hizmet verebilmek, kentsel dönüşüm süreçlerinin daha aktif yürütülmesi ve yönlendirilmesi maksadıyla İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğünü kurdu. 6 Aralık 2021 Pazartesi günü Bayraklı İlçesi, Manavkuyu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2'nci Proje Rezerv Yapı Alanı içerisinde Proje Geliştirme Ofisi faaliyete geçirilecek. Ayrıca; İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü de Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, 4380. Sokak, No: 36 adresinde faaliyetlerine başlıyor” diye konuştu.
BİNALARINI DÖNÜŞTÜRMEK İSTEYENLERE DESTEK SAĞLANACAK

Nasır: “30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem neticesinde, deprem afetinden yoğunlukla etkilenen Bayraklı ilçesi Adalet, Manavkuyu ve Mansuroğlu mahalleleri sınırları içerisinde 6306 sayılı Kanun kapsamında 7 adet Proje Yapı alanı belirlenmiş, söz konusu alanlarda yapım çalışmalarının büyük kısmı tamamlanarak, hak sahiplerine teslim işlemlerine başlanılmıştır. Söz konusu afet sonrasında binaları az hasarlı ve orta hasarlı olarak tespit edilen vatandaşlarımız ile binaları hasar görmemiş olsa dahi binalarını dönüştürmek isteyen vatandaşlarımıza İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğümüze bağlı İrtibat Ofislerimizde proje, yapım hususlarında her türlü destek sağlanacaktır” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum