İstanbul Beykoz'a 700 Milyon Liralık Kentsel Dönüşüm Projesi

İstanbul Beykoz'a 700 Milyon Liralık Kentsel Dönüşüm Projesi

İstanbul'un Beykoz ilçesinde Hasanoğlu Şirketleri Grubu tarafından Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinde 700 milyon liralık yatırım değeriyle 2 etaptan oluşan kentsel dönüşüm projesi hayata geçirilecek.

A+A-

Ispartakule mevkiinde hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile tanınan Hasanoğlu Şirketler Grubu, Beykoz’da yeni bir konut projesine başlıyor.

Grubun iştiraki olan HSN Kentsel Dönüşüm A.Ş. tarafından 700 milyon liralık yatırım değeriyle yapacağı kentsel dönüşüm projesi 2 etaptan oluşacak.

Gümüşsuyu bölgesinde inşa edilecek proje kapsamında hak sahipleri ile bir araya gelen şirket yetkilileri, toplantıya katılan 53 aileye detaylarla ilgili bilgiler verdiler.

380 bağımsız bölümden oluşacak projenin ilk etabı 30 bin metrekare arsa ve 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, ikinci etabı ise yaklaşık 16 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilecek.

Aile konseptinde planlanan 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekse daireler, boğaz ve doğa manzarasıyla konuklarına şehrin içinde aynı zamanda şehirden uzak bir yaşam sunacak.

Üçer katlı yapılardan oluşacak proje, az katlı yatay mimariye sahip butik ve sürdürülebilir bir yaşam sunacak. Doğayla bütünleşebilecek geniş balkon, bahçe teras ve çatı teras seçenekleri ile tasarlanacak proje, çevreye uyumlu yaratıcı bir mimariyle doğayı yaşam alanlarına taşıyacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.