İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
İnşaat Malzemeleri Sanayisinde Gerilemeİnşaat Malzemeleri Sanayisinde Gerilemeİnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi nisan ayında 0,21 puanlık gerilemeyle 70,15 puan olarak gerçekleşti.
İnşaat Malzemeleri Sanayinde Güven Endeksi 16 ay Sonra İlk Kez Arttıİnşaat Malzemeleri Sanayinde Güven Endeksi 16 ay Sonra İlk Kez Arttıİnşaat malzemeleri sanayinde Geven Endeksi, 16 ay aradan sonra 0,21 puanlık artışta ilk kez arttı. Aralık 2022’de yaşanan 0,21 puanlık artışta ekonomiye ve inşaat sektörüne verilen destekler etkili oldu.
İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksinde Sert Düşüşİnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksinde Sert DüşüşTürkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi önümüzdeki üç ayın üretim beklentisi, iç ve dış talepteki gerilemeye bağlı olarak ekim ayında sert düşüş gösterdi.
İnşaat Sektörü Son 4 Çeyrekte Küçüldüİnşaat Sektörü Son 4 Çeyrekte KüçüldüİMSAD raporuna göre; inşaat sektöründe 2021 yılının üçüncü çeyreğinden başlayarak son dört çeyreğinde küçülme kaydedildi.
İnşaat Malzemeleri Sektörü Nisan Ayında da Yükselişini Sürdürdüİnşaat Malzemeleri Sektörü Nisan Ayında da Yükselişini SürdürdüTürkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin 2022 yılı nisan ayı sonuçları açıklandı. Mart ayında yönünü yukarıya çeviren endeks faaliyetlerdeki artışla birlikte yükselişini sürdürdü.
İnşaat Bileşik Endeksi Şubat Ayında 1,11 Puan Gerilediİnşaat Bileşik Endeksi Şubat Ayında 1,11 Puan GerilediTürkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks 1,11 puan gerileyerek 74,24 puana indi. Sektörde ihracata yönelik beklentiler de zayıfladı.
İnşaat Malzemeleri Sanayi İhracatı Yüzde 33 Arttıİnşaat Malzemeleri Sanayi İhracatı Yüzde 33 ArttıTürkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ocak ayı sonuçları açıklandı. İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı ocak ayında, geçen yılın ocak ayına göre yüzde 33 artarak 2,4 milyar dolara ulaştı.
İnşaat Malzemeleri Sanayisi İkinci Çeyrekte Yüzde 2,7 Küçüldüİnşaat Malzemeleri Sanayisi İkinci Çeyrekte Yüzde 2,7 KüçüldüTürkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Haziran ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks’in ikinci çeyrek verilerine göre, inşaat malzemeleri sanayisi bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,7 küçüldü.
İnşaat Malzemeleri Sanayi Üretimi Yılın İlk 4 Ayında Gerilediİnşaat Malzemeleri Sanayi Üretimi Yılın İlk 4 Ayında Geriledi‘Türkiye İMSAD Haziran 2019 Sektör Raporu’nda; yılın ilk dört aylık döneminde yaklaşık beşte birlik bir üretim kaybı ortaya çıktı.
İnşaat Malzemeleri İthalat Son 6 Yılın En Düşük Seviyesindeİnşaat Malzemeleri İthalat Son 6 Yılın En Düşük SeviyesindeTürkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Şubat 2019 sonuçları açıklandı. İnşaat malzemeleri son 6 yılın en düşük seviyesini görürken ihracat yatay seyretti.
İnşaat Malzemeleri Sektörü Bahara Kadar Sıkıntılı Geçecekİnşaat Malzemeleri Sektörü Bahara Kadar Sıkıntılı GeçecekTürkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Ocak 2019 sonuçlarında sıkıntılı sürecin bahara kadar devam edeceği belirtildi. İnşaat sektörü ve iç pazarda ise kalıcı iyileştirme çağrısı yapıldı.
İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi En Düşük Seviyedeİnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi En Düşük Seviyede İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, 5,17 puan düşerek 2013 yılından itibaren en düşük seviyeye ulaştı.
İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi Eylülde Düştüİnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi Eylülde Düştü İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneğinin (İMSAD) raporuna göre, ağustos ayındaki toparlanma sonrası eylülde bayram tatili nedeniyle gerileme yaşandı.
  • Karahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi DepremKarahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi Deprem
  • Aura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına GirdiAura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına Girdi
  • Akiş GYO, 20’nci Yılında Zirvedeki Yerini KoruduAkiş GYO, 20’nci Yılında Zirvedeki Yerini Korudu
  • Türk İnşaat Şirketleri Atina Havalimanı’nın İnşası İçin İhaleye GirecekTürk İnşaat Şirketleri Atina Havalimanı’nın İnşası İçin İhaleye Girecek
  • Konut Üreticileri Kredi Kısıtlamasının Kaldırılmasını İstiyorKonut Üreticileri Kredi Kısıtlamasının Kaldırılmasını İstiyor
  • Konut Üretiminde Güven ve Sürdürülebilirlik Ön PlandaKonut Üretiminde Güven ve Sürdürülebilirlik Ön Planda
  • Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Çeşme ve Buca’da İki Taşınmazı Satışa ÇıkardıKentsel Dönüşüm Başkanlığı Çeşme ve Buca’da İki Taşınmazı Satışa Çıkardı
  • Yapı Sektöründe Yeşil Dönüşüm İçin 5 Kritik Adım ÇağrısıYapı Sektöründe Yeşil Dönüşüm İçin 5 Kritik Adım Çağrısı
  • İzmir'de Kentsel Dönüşümde Kira Bedelleri Artıyorİzmir'de Kentsel Dönüşümde Kira Bedelleri Artıyor
  • İnşaat Sektörü 2027 Yılına Kadar İstikrarlı Büyümesini Sürdürecekİnşaat Sektörü 2027 Yılına Kadar İstikrarlı Büyümesini Sürdürecek
ÇOK OKUNANLAR
  • Emlak Konut GYO Bayraklı'da Körfez Manzaralı Proje İçin İhaleye ÇıkıyorEmlak Konut GYO Bayraklı'da Körfez Manzaralı Proje İçin İhaleye Çıkıyor
  • Kira Getirisi En Yüksek Şehirler AçıklandıKira Getirisi En Yüksek Şehirler Açıklandı
  • Karahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi DepremKarahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi Deprem
  • Emlak Konut Çeşme Projesi 19 Aralıkta İhaleye Çıkıyor!Emlak Konut Çeşme Projesi 19 Aralıkta İhaleye Çıkıyor!
  • Aura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına GirdiAura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına Girdi
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Emlak Konut GYO Bayraklı'da Körfez Manzaralı Proje İçin İhaleye Çıkıyor
    • Kira Getirisi En Yüksek Şehirler Açıklandı
    • Karahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi Deprem
    • Emlak Konut Çeşme Projesi 19 Aralıkta İhaleye Çıkıyor!
    • Aura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına Girdi
    • 2026 Yılında Emlak Vergisi 3 Katına Çıkıyor
    • İnciraltı Planlarına Oy Çokluğu
    • Konut Üreticileri Kredi Kısıtlamasının Kaldırılmasını İstiyor
    • İnşaat Maliyetleri Yıllık Yüzde 22,57 Arttı
    • Türk İnşaat Şirketleri Atina Havalimanı’nın İnşası İçin İhaleye Girecek
    • Akiş GYO, 20’nci Yılında Zirvedeki Yerini Korudu
    • Konut Üretiminde Güven ve Sürdürülebilirlik Ön Planda
    • Fenerbahçe Arazisine 46 Milyar TL'lik Proje Geliyor
    • Folkart Mona'nın Temeli Atıldı
    • Turkmall'dan Bodrum'a 75 Milyon Dolarlık Proje!