İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanı İnşaatı Durdu

İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanı İnşaatı Durdu

Bursa İnegöl'ün en büyük inşaat projesi olan İnegöl Belediyesi yeni hizmet binası ve kent meydanı projesinde inşaat çalışmalarının artan inşaat maliyetlerinden dolayı durdurulduğu, yüklenici firmanın fiyat farkı istediği öne sürüldü.

A+A-

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yapımı devam eden Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası inşaatındaki çalışmaların, ihaleyi kazanan firmanın yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle durduğu öne sürüldü.  

İnegöl'de ihalesi geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve temeli şubat ayında atılan Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası inşaatı ihaleyi kazanan firmanın yaşadığı parasal sıkıntılar nedeniyle bir süre önce durduğu öne sürüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından temeli atılan İnegöl Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası İnşaatı, İnegöl'ün en büyük projesi olarak biliniyordu. Toplam 49 milyon 490 bin liraya mal olması beklenen  proje, kapalı alan dahil  toplam 50 bin metrekare alandan oluşuyor.  ent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nda, nikah sarayı, çok amaçlı salonlar, kafeteryalar, restoranlar, sergi salonları ve meclis toplantılarının yapılacağı bölümler yer alıyor. 

İnegöl Belediyesi'nin, hak ediş olarak kurban bayramından önce bir miktar ödeme yaptığı firmanın yaşanan son zamlardan sonra fiyat artışı talebinde bulunduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.