Herkes İnşaat Sektöründen Kaçarken Onlar İnşaat Sektörüne Girdi

Herkes İnşaat Sektöründen Kaçarken Onlar İnşaat Sektörüne Girdi

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz ile beraber diğer sektörlerden inşaata atılanlar sektörden kaçarken Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının sahipleri 20.3 milyon sermayeyle yeni inşaat şirketi kurdu.

A+A-

Dr. Rüstem Eyüboğlu tarafından kurulan Eyüboğlu Eğitim Kurumları, eğitim dünyasına 1970 yılında adım attı. Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu bugün inşaat sektörüne girdi.

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu ortaklığında Ümraniye'de kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu koltuğuna Rüstem Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı koltuğuna ise Cenk Eyüboğlu oturdu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO'nun Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle 13 Haziran 2018 tarihinde satın almıştı. Rüstem Eyüboğlu 1.204,05 metrekare yüzölçümlü Kartal arsası üzerinde yeni bir proje hayata geçirebilecek. 

Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi konusu:

Şirketin faaliyet konusu ve amacı, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmak, inşaat ve gayrimenkul projelerini geliştirmek, emlak sektörüne yatırım yapmak, gayrimenkul alım satımı yapmak, bununla ilgili isleri koordine etmek, gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.