Gürkayalar Tema'da Yaşam Başladı

Gürkayalar Tema'da Yaşam Başladı

Gürkayalar İnşaat imzasıyla Menemen Koyundere'de hayata geçirilen Gürkayalar Tema projesinde yaşam başladı. Satışların yüzde 40 oranında tamamlandığı projede 0,69 faiz oranıyla konut kredisi imkanı sunuluyor.

A+A-

İnşaat ve peyzaj çalışmaları tamamlanan, oturma ruhsatı alan Gürkayalar Tema sitesinde yaşam başladı. 

7 ve 8 katlı 4 blok olarak inşa edilen projede 91 konuta yer verildi. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan proje geniş ailelerin yaşayabileceği şekilde tasarlandı. Geniş peyzaj alanları ve sosyal alanlara sahip projede yüzme havuzu, otopark, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, güvenlik ve spor salonu bulunuyor. 

gurkayalar-tema-projesi-002.jpg

0,69 FAİZ ORANINA UYGUN DAİRELER

Projede yüzde 40 satış oranına ulaştıklarını belirten Gürkayalar İnşaat yönetim kurulu üyesi Fırat Kaya, hemen teslim daireleri 0,69 faiz oranıyla satışa sunduklarını söyledi. Yeni evim konut kampanyası kapsamında kamu bankaları ile anlaşıp vatandaşlara esnek ödemeli 0,69 oranlı konut kredisi kullandırabildiklerini ifade eden Kaya, "Ev sahibi olmak için çok iyi bir fırsat. Bu taleple beraber ilerleyen dönemlerde fiyatlar daha da artacaktır. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız elini çabuk tutmalı" dedi.

gurkayalar-tema-koyundere.jpg

KUZEY AKSINDA YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Koyundere'de yaşam kalitesini yükseltecek bir proje kazandırdıklarını belirten Kaya, "Bölgenin en güzel projelerinden birini hayata geçirdik. Hem Anadolu caddesine hem de çevreyoluna yakın olmasından dolayı İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Bu projemiz çok büyük ilgi gördü. Bundan dolayı bölgede yatırımlarımızı devam ettirme kararı aldık. 98 konuttan oluşan Gürkayalar Konsept projemizin startını verdik. İki blokta kaba inşaatımızı tamamladık. İzmir'in kuzey aksına fokuslandık. Bu bölgede birçok proje üretmeyi planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.