Gürkayalar Tema Fiyatları 1 Milyon 250 Bin Liradan Başlıyor

Gürkayalar Tema Fiyatları 1 Milyon 250 Bin Liradan Başlıyor

Gürkayalar İnşaat tarafından Menemen'de hayata geçirilen Gürkayalar Tema projesinde daire fiyatları 1 milyon 250 bin liradan başlıyor. Haziran 2022'de teslim edilmesi planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

A+A-

Gürkayalar İnşaat imzasını taşıyan Gürkayalar Tema projesi Menemen Koyundere mahallesinde 3.752 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

İnşaat çalışmalarının sona yaklaştığı projede anahtar teslimlerinin haziran 2022'de yapılması planlanıyor.

gurkayalar-tema.jpg

Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı projede daireler 146 ve 149 metrekare olarak dizayn edildi. 

Aile yaşamına uygun butik bir site olarak hayata geçirilen projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, güvenlik, otopark, açık ve kapalı oyun salonu, fitness salonu, kütüphane, çalışma odası ve peyzaj alanları yer alıyor.

gurkayalar-menemen.jpg

Satışa yeni çıkan projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin liradan başlıyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim kampanyası uygulanıyor.

MALİYETİMİZİ ÖNGÖREMEDİĞİMİZ İÇİN SATIŞA ÇIKAMADIK

2021 yılında satışa çıkmayı planladıklarını ancak maliyetlerdeki artışlardan dolayı satışa çıkmadıklarını ifade eden Gürkayalar İnşaat yönetim kurulu üyesi Fırat Kaya, "2021 yılının ikinci yarısından itibaren lansman satışlarına başlamayı planlıyorduk. Ancak maliyetler o kadar hızlı arttı ki fiyat belirleyemedik ve satışlarımızı 2022 yılına erteledik. Şu anda inşaatımızın büyük bir kısmını kendi öz sermayemizle tamamladık. Satın almalarımızı da önemli ölçüde bitirdik. Maliyetlerimiz neredeyse ortaya çıktı ve bu maliyetler üzerinden satışa çıktık. Maliyetler aşırı derecede yükseldiği için fiyatlarımıza da ister istemez yansıdı. Kar marjımızı sınırlı tutarak satış fiyatlarımızı belirledik" dedi.

Ev fiyatlarının vatandaşın alım gücünü aştığını belirten Kaya inşaat maliyetlerinin ve arsa oranlarının geri gelmesi gerektiğini ifade etti.

gurkayalar-tema-projesi-001.jpg

YENİ PROJE GELİYOR

Bu yıl içerisinde yeni projeler üretmeye devam edeceklerini ifade eden Gürkayalar İnşaat yönetim kurulu üyesi Sedat Kaya da, "Tema projemizin yan parselinde yeni bir proje daha hayata geçireceğiz. Projeye 2022 yılı içerisinde başlamayı planlıyoruz. Projenin detayları netleştiğinde kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum