Gürkayalar İnşaat’tan Yeni Proje: Tema Bitti, Konsept Başladı

Gürkayalar İnşaat’tan Yeni Proje: Tema Bitti, Konsept Başladı

Gürkayalar Tema projesinin inşaatını yüzde 95 oranında tamamlayan Gürkayalar İnşaat, yan parselde yeni bir projeye başladı. 98 konuttan oluşan Gürkayalar Konsept projesi kaba inşaat tamamlandıktan sonra satışa çıkacak.

A+A-

Gürkayalar İnşaat tarafından Menemen Koyundere’de hayata geçirilen Gürkalayalar Konsept projesi 4.805 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 8 katlı 3 blok olarak yükselen projede inşaat çalışmaları kabada devam ediyor. Projenin 2023 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede daireler 150 metrekare olarak tasarlandı.

Henüz satışa çıkmayan projede, lansman satışlarının kaba inşaat tamamlandıktan sonra başlaması bekleniyor.

gurkayalar-insaat-izmir.jpg

TEMA’DA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Gürkayalar Konsept projesinin yan parselinde yer alan Gürkayalar Tema projesinde ise anahtar teslimleri kısa süre içerisinde gerçekleşecek. İnşaatı yüzde 95 oranında tamamlanan projede peyzaj çalışmaları devam ediyor. 2 ay önce satışa sunulan projenin yüzde 30’u satıldı.

firat-kaya.jpg

MODERN MİMARİ, KONFORLU YAŞAM

Ailelerin konforlu bir yaşam sürebilecekleri projeler ürettiklerini belirten Gürkayalar İnşaat yönetim kurulu üyesi, inşaat mühendisi Fırat Kaya, “İzmir’in kuzey aksı çok hızlı gelişiyor. Bundan dolayı bu bölgede yatırım yapmayı tercih ediyoruz. Ulaşım imkanları iyi olduğu, Anadolu caddesi ve çevreyoluna yakın mesafede yer aldığı için Koyundere’yi tercih ettik. Modern bir mimari ile site projeleri yapıyoruz. Projelerimizi geniş aileleri düşünerek tasarlıyoruz. Dairelerimizin tamamını 3+1 olarak tasarladık. Site içerisinde geniş sosyal alanlara yer verdik. İnsanlar dışarı çıkma ihtiyacı duymadan, tatil keyfini evinde yaşayabilecek. Hem kazançlı bir yatırım hem de konforlu bir yaşam sunuyoruz” dedi.

gurkayalar-konsept-fiyat.jpg

PROJEYİ BELLİ BİR AŞAMAYA GETİRDİKTEN SONRA SATIŞA ÇIKIYORUZ

İnşaat maliyetlerindeki artışlardan dolayı inşaatı belli bir aşamaya getirmeden satışa çıkmadıklarını ifade eden Kaya, “Projelerimizi kendi öz sermayemiz ile yapıyoruz. İnşaat belli bir seviyeye gelmeden satış yapmıyoruz. Çünkü daireleri hangi fiyattan satacağımızı bilmiyoruz. Sattığımız daireden zarar mı ettik, kar mı ettik bunu proje tamamladıktan sonra görebiliyoruz. Bu yüzden kaba inşaatı tamamlayıp, satın almalarımızı önemli ölçüde bitirip maliyetimizi öngördüğümüzde satışa çıkmaya karar verdik. Tema projemizde daire satışlarımıza 2 ay önce başladık. Konsept projesinde de önümüzdeki yıl satışa çıkmayı planlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.