Gürkayalar İnşaat’tan 91 Konutluk Yeni Proje! Ekimde Lansmana Çıkacak

Gürkayalar İnşaat’tan 91 Konutluk Yeni Proje! Ekimde Lansmana Çıkacak

Gürkayalar İnşaat imzasıyla Menemen Koyundere’de yükselen Gürkayalar Tema projesi 91 konuttan meydana geliyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan proje Ekim ayında lansmana çıkacak.

A+A-

3.752 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Gürkayalar Tema Projesi 7 ve 8 katlı 4 bloktan oluşuyor. Gürkayalar Tema’daki 2 bloğun kaba inşaatı tamamlanırken 2 blokta kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Toplam 91 konuttan oluşan Gürkayalar Tema projesinde sadece 3+1 dairelere yer verildi. Daireler 124 ve 128 metrekare olarak tasarlandı.

Projenin Ağustos 2022’de teslim edilmesi planlanıyor.

Ön satışların devam ettiği Gürkayalar Tema projesi Ekim ayında lansman satışlarına başlayacak.

gurkayalar-tema-projesi.jpg

YAŞAMAK VE YATIRIM YAPMAK İÇİN DOĞRU LOKASYON

Projenin İzmir’in en hızlı gelişen bölgesi olan Menemen’de hayat bulduğunu ifade eden Gürkayalar İnşaat yönetim kurulu üyesi inşaat mühendisi Fırat Kaya, “Projemizin yer aldığı arazi Anadolu caddesine, otoban bağlantısına çok yakın bir mesafede yer alıyor. Ulaşım imkanları çok rahat. Aile yaşamına uygun, güvenlikli, kendi içerisinde sosyal bir yaşam barındıran güzel bir proje geliştirdik. Projemizin yer aldığı bölgede büyük parseller yer alıyor. Devam eden projeler var. Yeni yapılacak projelerle bu bölge daha hızlı değer kazanacaktır. Hem yaşamak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için doğru bir lokasyon. Bu lokasyonda başka projeler de üretmek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

gurkayalar-tema-gece.jpg

3 PROJEDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Gürkayalar İnşaat yönetim kurulu üyesi Mimar Sedat Kaya ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “22 yıldır Karşıyaka ağırlıklı olmak üzere İzmir’in kuzey aksında projeler üretiyoruz. Karşıyaka ve Çiğli’de satışı devam eden 3 projemiz daha bulunuyor. Karşıyaka bölgesinde arsa sıkıntısı yaşamaya başladığımız için yer arayışına girdik. Ulukent-Koyundere-Asarık hattının çok hızlı geliştiğini görünce bu bölgede proje üretme kararı aldık. Burada site şeklinde yaşam alanlarına ihtiyaç vardı. Biz de Gürkayalar Tema projemizi hayata geçirdik. Orta gelir grubuna hitap eden bir bölge olduğundan yüksek inşaat maliyetlerine rağmen fiyatlarımızı makul seviyede tutmaya çalışıyoruz. Ancak maliyetlerimiz son bir yılda 2 katına çıktığı için fiyatları istediğimiz seviyede tutamıyoruz” dedi.

gurkayalar-tema-sosyal-alan.jpg

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Yüzme havuzu

7/24 güvenlik

Açık ve kapalı çocuk oyun alanı

Otopark

Fitness salonu

Kütüphane

Çalışma odası

Peyzaj alanları

GÜRKAYALAR TEMA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Web: http://gurkayalar.com/tr/gurkayalar-tema

Telefon: 0232 336 56 82

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.