Gözde Grubu'ndan Öğrencilere Yönelik Projeler

Gözde Grubu'ndan Öğrencilere Yönelik Projeler

Gözde Grubu üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak yatırım amaçlı konut projelerine ağırlık veriyor. MyWay 414 Yaşar Üniversitesi'ne, MyWay Bornova 202 Ege Üniversitesi'ne ve MyWay 9 Eylül projesi de 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampü

A+A-

Öğrencilerin özelikle stüdyo ve 1+1 daireleri tercih ettiğini ve konutlarda güvenlik, kapıcı, temizlik teknik servis gibi otel hizmetleri bulunduğunu kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, “Aileler çocuklarını İzmir'e gönderdiklerinde onların hem üniversiteye yakın, hem de güvenli bir şekilde yaşamasını istiyor. Projelerde sunduğumuz sosyal donatılar ve konum sayesinde öğrencilerin yoğun ilgisini görüyoruz. Marka bilinirliğimiz sayesinde bizleri takip eden ve kazançlı çıkan bir yatırımcı grubu da var. Yatırımcılar harcadıkları parayı yüksek kira gelirleriyle kısa sürede amorti edebiliyor” diye konuştu.

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE UYGUN KONUTLAR

 

Her bölgenin farklı konut tiplerine ihtiyacı olduğunu ve kişinin kullanım amacına uygun projeleri doğru lokasyonda yaşama geçirdiklerini dile getiren Kalı sözlerine şöyle devam etti: “9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampusunun yanında parka bakan bir alanda yapımına başlayacağımız MyWay 9 Eylül, 150 daireden oluşacak. Projemiz, konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. MyWay 9 Eylül, üniversite, avm, otoban bağlantısı ve metroya da çok yakın konumda bulunuyor. Projede stüdyo daire, 1 + 1, 2 + 1 ve loft konut tipleri yer alacak. Projeyi 11 ayda tamamlamayı ve anahtarları da Eylül ya da Ekim 2018'de sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz”

GÖZDE GRUBU'NDAN İZMİR'E 11 PROJE

İzmir'de aynı anda 11 proje yatırımı birden yaptıklarını kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, farklı bölgelerde aynı anda proje ürettiklerini vurguladı.

Kalı, MyVia Yıldız, MyWay 9 Eylül, Myway Fest, Myway 202 Bornova, Myway Terrace, MyWay Alsancak Deluxe, MyWay Wins Blue, Ege Sağlık Hastanesi, Central Park, Çeşme ve MyWay Country projeleriyle konut ve sağlık sektöründeki büyümelerini sürdürdüklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.