Gergül İnşaat Günde 2 Dairenin İnşaatını Bitirdi

Gergül İnşaat Günde 2 Dairenin İnşaatını Bitirdi

Gergül İnşaat, Ataşehir Modern projesinde daire teslimlerine başladı. Firma 1.094 konutun inşaatını 540 iş günü gibi rekor bir sürede tamamlayarak sahiplerine teslim etti. Firma her gün ortalama 2 dairenin inşaatını tamamladı.

A+A-

Çiğli Ataşehir’de Gergül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde daire teslimleri 11 Ocak itibariyle başladı.

Pandemi nedeniyle alınan önlemler kapsamında teslimler gerçekleştirilirken firma önle sağlık önlemleri gerekçesiyle günde sadece 50 kişiye dairesini teslim ediyor. Daire sahipleri HES kodu sorgulanarak satış ofisine kabul ediliyor.

atasehir-modern-izmir.jpg

LANSMANDAN EV ALAN YÜZDE 300 KAZANDI

Ataşehir Modern projesindeki dairelerin satışlarında da sona yaklaşıldı. Projede sadece 17 adet satılık daire kaldı. Lansman döneminde projeden ev alanlar 2 yıldan daha az sürede yüzde 300’lere varan kazançlar elde etti.  Projenin lansmanında 800 bin liradan satılan 4+1 dairelerin fiyatları 3 katına çıkarak 3 milyon 500 binli seviyelere ulaştı. 4+1 daire alanlar yüzde 300’den fazla kazanç sağladı. 647 bin TL’den satışa çıkan 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 950 bin liraya çıktı. 3+1 alanlar yüzde 200’ün üzerinde kar elde etti. 2+1 dairelerin fiyatları ise 298 binden 700 bin TL’ye ulaştı. 2+1 alanlar da yüzde 150’ye yakın kazanç sağladı.

atasehir-modern-satilik.jpg

İKİNCİ EL PİYASASI DA ÇOK HAREKETLİ

Ataşehir Modern projesi emlak danışmanları için de büyük fırsatlar oluşturdu. Gergül İnşaat ikinci el satış ve kiralama işlemleri için herhangi bir hizmet sağlamıyor veya bir emlak şirketi ile çalışma yürütmüyor. Bu yüzden ikinci el satış ve kiralama hizmetlerini bölgede faaliyet gösteren emlak ofisleri sağlıyor. Ataşehir Modern projesi için 20-25 emlak ofisi satış ve kiralama hizmetleri için çalışma yürütüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.