Folkart Vega'nın Yüzde 20'si Satıldı

Folkart Vega'nın Yüzde 20'si Satıldı

Folkart Yapı yönetim kurulu başkanı Mesut Sancak Folkart Vega'nın yüzde 20'sinin satıldığını söyledi. Sancak, projenin Avrupa ve Körfez ülkelerinden de büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

A+A-

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, biri İstanbul olmak üzere çok sayıda projeyi kusursuz tamamladıklarını, İzmir'de yaptıkları projelerin tutarının 6 milyar lirayı geçtiğini dile getirdi. 

Yeni projeleri Folkart Vega'yı büyük bir heyecanla tanıttıklarını dile getiren Sancak, "Adını lir takım yıldızında, mavi ışık saçan en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, İzmir'in merkezinde, Alsancak ve Halkapınar arasında, İzmir Körfezi'nin tam karşısında 843 konut ve rezidans ile 53 ticari birimden oluşuyor. Tam 850 milyon liralık yatırım değerindeki bu çok beğeneceğinizi düşündüğünüz proje, İzmir'in yeni yıldızı olacak" dedi. 

Sancak, projelerinin 2021 yılının eylül ayında tamamlamayı hedeflediklerini, henüz satışa çıkmadan Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Körfez ülkelerinden yoğun ilgi gördüklerini ve projenin yüzde 20'sinin satışının gerçekleştiğini de sözlerine ekledi. 

En büyüğü 136 metre yükseklikteki 38 kattan oluşan toplam 4 bloktan oluşan Folkart Vega Projesi, 20 bin 715 metrekarelik alanda yükselecek. 843 konut ile 53 ticari alandan oluşacak projede plaj konseptinde kumsala sahip bir açık havuz ve oyun alanları yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.