Folkart Time Projesinde Teslimler Başladı

Folkart Time Projesinde Teslimler Başladı

Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

A+A-

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa edilen konut, ofis, alışveriş ve yeme içme alanları yanı sıra bir de kolejin yer aldığı Folkart Time projesinde anahtar teslimleri yapılıyor. Folkart kurulduğu günden bugüne kadar İzmir’de toplam 3 milyar 600 milyon lira yatırım değerine sahip 11 projesini tamamlamış oldu. Yaklaşık 600 milyon liralık yatırım değerine sahip Folkart Time projesinin inşaatı süresince binlerce işçi çalıştı.

KOLEJLİ KARMA PROJE

Karma proje konseptine benzersiz bir yenilik getiren Folkart Time, İzmir’de ilk kez bünyesinde kolej barındıran proje oldu. Çocuklar, Folkart Mektebim isimli kolejde alanında uzman öğretmenlerden eğitim alma fırsatını yakalıyor.

PROJE ÖZELLİKLERİ

Folkart Time, 27 bin 400 m²’lik alanda, 120 bin m² inşaat alanında karma bir proje oldu. Ev, ofis, kolej, alışveriş ve sosyal alanları bir araya getirerek, proje sakinlerine zaman kazandıracak. Folkart Time; 37 ila 335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olmak üzere; 369 konut, 271 ofis, 46 ticari birim ile açık/kapalı havuz, spa, fitness merkezi ve kapalı otoparkla zamanı verimli kullandıracak. Proje; meyve ağaçları, limon, selviler ve fıstık çamlarla süslü doğanın sunduğu pozitif enerjiyi Folkart Time sakinleriyle buluşturacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.