Folkart İncity Kaba İnşaatı Bitti

Folkart İncity Kaba İnşaatı Bitti

Folkart Yapı tarafından Bornova'da 650 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 700 konutluk İncity projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin 2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

A+A-

Folkart’ın Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa ettiği iki önemli projeden biri olan 650 milyon liralık yatırım değerine sahip ‘Folkart Incity Projesi’, tüm hızıyla devam ediyor. Yaşamın başladığı Folkart Time projesine komşu konumda bulunan Folkart Incity inşaatının yüzde 60’ından fazlası tamamlandı. Yaklaşık 650 kişinin çalıştığı Folkart Incity’de inşaat işlerinin önemli bir bölümünü oluşturan kaba inşaatta sona gelindi. Duvar, alçı, sıva, mekanik ve elektrik tesisat işleri gibi benzer imalatların yapımının devam ettiği Folkart Incity’de, anahtar teslimleri 2019 yılı içerisinde yapılacak. Sanayi Metro İstasyonu’na ve Yaşar Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, Ege Üniversitesi’ne ise 2 metro durağı uzaklıktaki Folkart Incity, Ankara Asfaltı ve Çevre Yolu’na ise bir dakika mesafede bulunuyor.
 
11 PROJE ZAMANINDA TESLİM 
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sancak, 2017 ve 2018 yıllarında, 11 ayrı proje üzerinde çalıştıklarını anlattı.

Mesut Sancak, son olarak bünyesinde Mektebim Koleji’nin de yer aldığı Folkart Time projesinde, anahtar teslimlerini geçtiğimiz aylarda büyük bir başarıyla, eksiksiz gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sancak, Folkart Time projesi ile İzmir’in yaşam kalitesini simgeleyen tüm olanakları, en üst düzeyde örnek bir çizgiyle öne çıkardıklarını ve bu projede ev sahibi olanların memnuniyet oranlarının, yüzde 100’e yakın olduğunu kaydetti.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ayrıca 2018 yılında Folkart Hills Çeşme, Folkart Ardıç Çeşme, Folkart Ilıca Çeşme ve LivaHOME projelerinde de, belirttikleri tarihlerde inşaatların tamamlandığını dile getirdi.
 
TOPLAMDA 1500 KİŞİLİK EKİP 
Mesut Sancak, bugüne kadar İzmir’de 4 milyar liralık yatırım değerine sahip 11 projeyi tamamladıklarına dikkat çekti. Folkart Vega projesinin lansmanını 2018 yılının Ekim ayında yaptıklarına işaret eden Sancak, “2019 yılına girdiğimizde Folkart Vega, Folkart Incity, Folkart Boyalık Çeşme, Folkart Line ve Folkart Yaka Evleri projelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Merkez ofisimiz ve şantiyelerimiz ile birlikte yaklaşık 1500 kişilik bir ekiple sahada çalışıyoruz” dedi.
 
 KABA İNŞAAT TAMAMLANDI 
Mesut Sancak, 2017 yılının Mayıs ayında lansmanını yaptıkları ve teslim tarihi yaklaşan Folkart Incity projesi hakkında da bilgiler verdi. Folkart Incity projesini söz verdikleri gibi, 2019 yılında teslim edeceklerini söyleyen Sancak, şöyle konuştu, “Yaşamın başladığı Folkart Time projesine komşu konumdaki Folkart Incity şantiyemizde yaklaşık 650 kişi çalışıyor. Projenin yüzde 60’ından fazlasını tamamladık. 29 katlı 2 blok ve farklı yüksekliklere sahip diğer blokları ile yüzde 99 seviyesinde bulunan kaba inşaat önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Bu süreçte ince işler dediğimiz, seramik, alçı, sıva, boyanın yanı sıra mekanik ve elektrik tesisat işleri gibi imalatlarda çalışmalar devam ediyor.”  

PROJE KÜNYESİ
Konum                       : Ankara Asfaltı’na paralel konumdaki
Üniversite Caddesi ile 296 Sokak’ın kesiştiği noktada.
Proje Alanı                : 32 bin m²
Yeşil alan                   : 18 bin 900 m²
Toplam inşaat alanı  : 108 bin 611 m²
Blok Sayısı                 : 8
Kat Sayısı                   : A ve D Bloklar zemin+28 Kat, B Blok zemin+9 Kat, C-E Zemin+5 Kat, F-G Zemin+8 Kat, H Zemin+1 Kat
Daire tip ve sayıları  : Stüdyo 80 adet, 1+1 370 adet, 2+1 138 adet, 3+1 99 adet,
4+1 13 adet
Özellikler                    : 296 m² açık ve 127 m² kapalı olmak üzere 2 havuz  bulunuyor. Açık spor alanları, basketbol, tenis, futbol, mini golf, masa tenisi, yürüyüş ve koru alanı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çocuklar için kreş ve oyun alanları, playstation, sinema, karaoke odası, kütüphane, satranç ve çalışma odası, çatı alanlarında hobi bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi sosyal ve teknik donatılar yer alıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.