Flex Life Stüdyo Yatırımcının Yüzünü Güldürüyor

Flex Life Stüdyo Yatırımcının Yüzünü Güldürüyor

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life Studio, yatırımcısının yüzünü güldürdü.

A+A-

3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'da inşaatın üçte biri tamamlanırken; satış oranı da yüzde 50'ye yaklaştı.

Geçtiğimiz temmuz ayında temelleri atılan ve hemen tapu teslimi yaparak konut satın alanlar için büyük güven sunan Flex Life Studio'da yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak.

Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yapan BYY İnşaat'ın öğrencilere ve yatırımcılara dönük tasarladığı Flex Life Studio'nun modern mimari tasarımıyla da dikkatleri çektiğini belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, “Konut sahiplerine 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam hazırlıyoruz. Dubleks seçeneklerimizle de aileler için cazibe merkezi yarattık” dedi.

TAPU GÜVENİN EN ÖNEMLİ SEMBOLÜ

BYY İnşaat olarak yıllar içinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını belirten Yavuz, Flex Life Studio'yu seçen müşterilerine tapularını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Şimdiye kadar 40 müşterinin tapusunu aldığını belirten Ali Yavuz, “Daire satışındaki en önemli nokta tapudur. Yeni başlayan bir projede kat irtifaklı tapunun olup olmadığı ve tapu devrinin yapılabilmesi çok önemlidir. Bitmiş yapılarda ise oturma raporunun alınıp alınmadığı araştırılmalıdır. Tapu aynı zamanda karşılıklı güvenin en temel öğesidir. Tapu, satın alınan gayrimenkulde bir sorunun olmadığını ispatlar. Tapuyu aldığınızda artık orası size ait demektir. Katınızı, dairenizi tam olarak öğreniyor ve ileride yaşanabilecek sorunları da baştan önlüyorsunuz. Ancak tapunuz yoksa hep bir riskiniz mevcuttur” diye konuştu.

Son dönemde Türkiye'de yaşanan gelişmelerin insanları çekimser ve güvensiz yaptığına da değinen Yavuz, BYY inşaat olarak verdikleri tapuların kendilerine ve projelerine duyulan güveni daha da artırdığını bildirdi.

Ayrıca, Flex Life Studio projesine İş Bankası ve Garanti Bankası garantörlüğünde 0.74'ten başlayan faiz oranlarında kredi kullandırdıklarını da hatırlatan Ali Yavuz, bunun projeleri için çok önemli bir prestij olduğunu vurguladı.

KISA VADEDE YÜKSEK KAZANÇ

Flex Life Studio'nun yatırımcılara gelecekte kazandıracağı avantajlar hakkında da bilgi veren Yavuz, projenin Çiğli'nin en merkezi konumunda yer aldığını söyledi.

Çiğli bölgesinin İzmir'in yeni çekim merkezi alanı olduğunu belirten Yavuz, kent içinde arsa üretilemediğinden dolayı yatırımların şehrin kuzey aksına yöneldiğinin altını çizerek, “Bu bölgede üretilen projeler üretici açısından ucuza mal olduğu gibi yatırımcı açısından kısa vadede önemli getiri sağlıyor. İstanbul - İzmir Otoyolu'un ve İzmir - Ankara Hızlı Tren Hattı'nın bitmesiyle de İzmir'e talebin artacağını düşünürsek yatırımcıların büyük oranda kar edeceklerini söylemek yanlış olmaz. Bölgenin değişen ve gelişen çehresi, sosyal donatı alanlarının çokluğu ve büyüyen kentin yeni merkezi olması da İzmirliler'i bölgeye çekiyor. Flex Life Stüdyo'yu tercih edenler çok kısa zaman diliminde çok daha fazla kazanç elde edecekler” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.