Flex Life Projesinin Yüzde 90'ı Bitti! Yıl Sonunda Yaşam Başlıyor

Flex Life Projesinin Yüzde 90'ı Bitti! Yıl Sonunda Yaşam Başlıyor

BYY İnşaat'ın Çiğli'de öğrencilere özel bir konseptle hayata geçirdiği Flex Life Studio projesinde sona gelindi.

A+A-

Projenin yüzde 90 oranında tamamlandığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, “Satışlarımız da yüzde 75'i geçti. Flex Life Studio'ya İzmir'in yanı sıra; İstanbul'dan da yoğun talep aldık” dedi.

Flex Life'ın ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini dile getiren Yavuz, projenin AOSB, İzban, yapımı devam eden tramvay projesi, Katip Çelebi Üniversitesi ve devlet hastanesine yakın bir konumda olduğunu kaydetti.

Örnek dairenin tamamlanmasıyla birlikte İzmir'in farklı bölgelerinden birçok ziyaretçiyi de ağırladıklarını dile getiren Ali Yavuz, yaz aylarında olmalarına rağmen konut satışlarının beklentilerini karşıladığına dikkat çekti.

Yavuz, 40 milyon liralık yatırımla 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'da anahtar teslimini 2017 yılı sonunda gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE

Bölgede bulunan iki üniversite olduğunu ve projenin öğrencilere özel hazırlandığını belirten Ali Yavuz, “Projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar” diye konuştu.

AYNI GÜN TAPU İMKANI

Konut alım - satımında güven duygusunun belirleyici olduğunu ve yıllar içinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını dile getiren Ali Yavuz, “Flex Life Studio'yu seçen müşterilerimize aynı gün tapularını sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yavuz sözlerine şöyle devam etti: “Bu bölge giderek prim yapıyor ve büyüyor. Biz de doğru konumda, doğru proje yapmak istedik ve bunu da başardık. BYY İnşaat olarak yine aynı bölgede kendimize ait arsalarda 2018 yılında farklı konut projeleri yapmaya devam edeceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.