Eylül 2019'da Satışa Çıkacak Konut Projeleri

Eylül 2019'da Satışa Çıkacak Konut Projeleri

Konut sektöründeki durgunluğu ardından konut yeni konut yatırımları büyük oranda dursa da yeni projeler de hayata geçirilmeye devam ediyor. Eylül ayında 2 yeni proje satışa sunulacak.

A+A-

Eylül ayında 2 yeni projeyi satışa çıkaracak. Eylül ayında satışa çıkacak olan projeler uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2019'da satışa çıkacak o projeler...

1-Flores Topkapı

Flores projesi, İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Ön satışları devam eden projenin Eylül ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor. 2 blok halinde yükselen Flora İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire tipleri bulunuyor. Flores Topkapı'da alışveriş için ticari alanlar, açık-kapalı otopark, hamam, fitness salonu, kütüphane ve sinema salonu gibi sosyal alanlar da mevcut.

2-Keten İnşaat Nişantaşı

Nişantaşı'nın mimarı Keten İnşaat, bölgedeki yeni projesini Eylül ayı içerisinde satışa sunacak. Nişantaşı Pamuk Apartmanı'nın yerinde yükselecek olan proje 20 konuttan meydana geliyor. 10 katlı olarak tasarlanan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.