Erzincan Kemah TOKİ Başvuru Tarihleri

Erzincan Kemah TOKİ Başvuru Tarihleri

Erizncan Kemah TOKİ başvuruları 07 Kasım 2016-16 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılıyor.

A+A-

Erzincan Kemah İlçesine Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından konut yapılması planlanıyor. Kemah ilçesinde yapılması planlanan baraj projeleri ile üç mahallenin sular altında kalacak olması ve mahalle sakinlerinin ilçeden ayrılmamaları için  TOKİ  tarafından ilçede proje başlatılıyor. Proje kapsamında ayrıca; emekli olmuş, köylerden kış aylarında başka illere gidenler içinde yeni fırsat sağlanacak. 

Bu projeile Kemah ilçesinin nüfus kaybını bir nebze olsun durdurmak için önemle projede olduğu söylenirken, asansörlü, merkezi ısıtmalı olan projenin Kemah'ın kaderini değiştireceği ifade edildi. 

İlçede uzun zamandır çalışmaları devam eden ve bir çok sıkıntı aşılarak tamamlanan TOKİ çalışmalarında başvurular başladı. 

İlçe Çarşı Mahallesinde yapılacak olan TOKİ konutları ilçe merkezi konumunda, Okullara yakınlığı camiye ve merkeze yakınlığı ile ideal bir konumda olan arsa üzerine 4 katlı yapılacak olan konutlar 2+1 konutlar için 75 m2 ve 3 + 1 konutlar için 110 m2 olarak planlandı. TOKİ müracaatlarına başvurular 07 Kasım 2016-16 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılıyor. 

TOKİ' ye müracaat edecek vatandaşlar, başvuru bedellerini Kemah Ziraat Bankasına yatırılarak başvuru formları İlçe Kaymakamlığına teslim edilecektir. 

2+1 Konutlar; 2 bin TL başvuru bedeli 12 bin 925 TL peşinat aylık 392 TL 3+1 Konutlar; 4 bin TL başvuru bedeli 25 bin 200 TL peşinat aylık 649TL. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum