Emlakçılar Odası Uyardı: Gayrimenkule Yatırım Yapın!

Emlakçılar Odası Uyardı: Gayrimenkule Yatırım Yapın!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Madenli, iniş çıkış yaşayan piyasalarda yatırımcısını yarı yolda bırakmayan en güvenli limanın gayrimenkul yatırımı olduğuna dikkat çekerek, yatırım yapmak isteyenlere, tercihlerini gayrimenkulden yana kullanmalarını tavsiy

A+A-

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konutun, her dönem kazandırdığına dikkat çekerek, “Son günlerde döviz, altın, borsa ve diğer piyasa argümanları iniş çıkış yaşıyor. Her dönem yatırımcısını yolda bırakmayan en güvenli liman gayrimenkul yatırımı olmuştur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dövizini bozdurun’ çağrısını anımsatan Başkan Madenli, “Vatandaşlarımız döviz bozdurma kampanyasına destek verirken, yeni yatırım alanlarına da yöneldi. Döviz piyasasında sert iniş ve çıkışlar devam ederken, gayrimenkuldeki artış istikrarlı şekilde sürüyor. Gayrimenkul orta ve uzun vadede en fazla getiriye sahip yatırım aracıdır” dedi.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, ayrıca spekülatif olarak yükselen bir döviz kurunun da ülke ekonomisine bir katkısının olmadığına vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.