Ege Yapı'dan 210 Milyon TL Yatırımla 2 Yeni Proje Geliyor

Ege Yapı'dan 210 Milyon TL Yatırımla 2 Yeni Proje Geliyor

Ege Yapı Çekmeköy ve Hasköy'de iki yeni projeye başlamayı planlıyor. Ege Yapı yönetim kurulu başkanı İnanç Kabadayı hayata geçirilecek projelerin yatırım değerinin 210 milyon TL olduğunu söyledi.

A+A-

 Ege Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi Cendere Vadisi’nde geliştirdiği Kordon İstanbul projesi ile Maslak’ta hayata geçirdiği taahhüt projesi Maslak Square’de dairelerini teslim ediyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın konut satışlarındaki olumlu gelişmeleriyle ilgili yaptığı açıklamalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Kordon İstanbul’da Ekim ayında 200 adet konut teslim edeceklerini, yeni yatırımlarına devam edeceklerini ve daha fazla istihdam oluşturmak için çalışacaklarından bahsetti. 

“Yatırım planımız dahilinde Kâğıthane’deki Kordon İstanbul, Yedikule’deki Cer İstanbul ve Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları’nın satışları devam ediyor. 2020 yılının son çeyreğinde ise yine daha önce kamuoyuyla paylaştığımız, Çekmeköy ve Hasköy’de toplam 210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz. Ayrıca İzmir projemiz ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” diye konuşan İnanç Kabadayı, şu açıklamalarda bulundu: “Ege Yapı olarak, mevcut konjonktürde iyi bir finansal planlamayla, inşaat ve teslim süreçlerine ilişkin hedeflerimizi gerçekleştirdik. Küresel salgının ekonomimize etkilerini azaltmak için istihdam oluşturmanın her zamankinden daha anlamlı ve değerli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle de yatırım planımızda yer alan projelerimizi öne çekme kararı aldık. Merkezimiz ve mevcut projelerimizde oluşturduğumuz istihdam alanı ile 1400 kişiye iş imkânı sunmamızın yanı sıra seneye hayata geçireceğimiz Beyoğlu, İzmir ve Çekmeköy projeleri ile de 600 kişiyi daha işe almayı hedefliyoruz.” 

Hükümet, geliştirici inşaat şirketleri ve gayrimenkul yatırımcılarının el ele vererek pandemi sürecinden güçlenerek çıkacaklarından bahseden İnanç Kabadayı, önümüzdeki 2 yıl içinde toplam 4 adet yeni projeye başlamayı planladıklarını açıkladı. 

Bu zamana kadar toplam 1 milyon 250 bin metrekare inşaat alanını tamamlayan Ege Yapı, hedeflediği projelerle bu alanı 2 milyon metrekareye artırmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.