Doğusan İnşaat: 25 Yıldır Kaliteden Ödün Vermedik

Doğusan İnşaat: 25 Yıldır Kaliteden Ödün Vermedik

1987 yılından beri inşaat sektörüne kaliteli yapılar kazandıran Doğusan İnşaat, 25 yılı aşkın bir süredir karayolları, köprü, baraj, altyapı ve lüks konut alanında projelere imza atıyor. Profesyonel bir anlayışla, “Önce Kalite” felsefesini benimsediklerin

A+A-

Güngör, hızla gelişen Türkiye’nin altyapısının kurulmasında ve daha kaliteli bir hayatın temellerinin atılmasında inşaat sektörünün başrol oynadığını dile getirdi.

Ülkemizde ve dünyada artan gereksinimlere en mükemmel cevabı verebilmek için çalıştıklarını kaydeden Beşir Güngör, tecrübeli teknik personeli ve sürekli yenilenen makine parkıyla yatırımlarını sürdürdüklerini vurguladı.

Güngör, “Doğusan İnşaat, yapı sektöründeki varlığını 1987'den beri sürdürüyor. 1987 yılından 1992 yılına kadar şahıs firması olarak faaliyet gösterdik. 1992 yılında Doğusan İnşaat Ticaret A.Ş adıyla kurumsallaşma yolunda önemli bir adım attık. Yıllardır, konut, ulaşım, sanat, sanayi, spor, liman, baraj ve eğitim alanlarında ki projeleri yaşama geçiriyoruz. Profesyonel bir kalite anlayışıyla, İSO 9001 Kalite Sistem Belgesi ve İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemine ilişkin sertifikalara da sahibiz ” bilgisini verdi.

 

4 MEVSİM YAŞANACAK PROJE: “EDRA EVLERİ”

Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör, Doğusan İnşaat’ın ilk konut projesi olan Çeşme Mamurbaba'daki Edra Evleri'nin sadece yaz döneminde değil, 365 gün yaşanabilecek şekilde tasarlandığını söyledi.

Doğusan İnşaat olarak Edra Evleri projesine çok önem verdiklerini belirten Güngör sözlerine şöyle devam etti: “Kalite anlayışımızı en üst sınırda tuttuk. Projemizi dört mevsim yaşanacak bir şekilde konumlandırdık. Edra Evleri, modern ve minimalist yapısıyla bölgeye katma değer sağlıyor. Her biri kendisine ait havuzlu sekiz evden oluşuyor. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntıları düşünüldü.Konfor, lüks ve teknolojik özellikleri ön planda tutarken, bu evde yaşayacak insanların yaşarken huzur bulduğu çizgileri kullanmaya özen gösterdik. Tasarımlarımızda görsellikle, işlevselliği bir arada tutmaya çalıştık”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.