Dap Yapı Nişantaşı Koru Projesi Ön Talep Topluyor

Dap Yapı Nişantaşı Koru Projesi Ön Talep Topluyor

Dap Yapı, Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinde ön talep toplanmaya başladı.

A+A-

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Dap Nişantaşı projesinin adı belli oldu. Nişantaşı Koru adıyla yükselecek olan projede ön talep toplanıyor.

Konforlu yaşam alanları, şık peyzajlı parklar, birbirinden lüks markaların yer alacağı mağaza ve dükkanları ile İstanbul'a değer katacak Nişantaşı Koru projesinin yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor.

Nişantaşı Koru projesinin inşa edileceği arazi, Emlak Konut tarafından Mart 2018 tarihinde yapılan İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında satışa çıkarılmıştı. Dap Yapı ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 763 milyon 750 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak da 705 milyon 500 bin TL teklif vererek arsanın yeni sahibi olmuştu.

Nişantaşı Koru projesinde binaların kat sayısı 10'u, ticaret alanlarının yüksekliği ise 5 katı geçmeyecek. 25 dönümlük arsanın yaklaşık 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü yalnızca ticaret alanı ve yaklaşık 7 dönümü de park alanı olarak ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.