Dap İzmir'de Satılık 40 Daire Kaldı

Dap İzmir'de Satılık 40 Daire Kaldı

Dap İzmir projesinde 707 konuttan satılık 40 daire kaldı. Son dairelere özel peşinatsız 0,79 vade kampanyası başlatıldı.

A+A-

DAP Yapı, İzmir’de konut sahibi olmak isteyen ve yatırım yapmak isteyenler için peşinatı kaldırdı, yüzde 0,79 faiz oranı ile 180 ay vade fırsatı sunuyor. Artık son 40 özel dairenin kaldığı DAP İzmir’de taksitler de 2.100 TL’den başlıyor. Lansman döneminde satış rekorları kıran DAP İzmir, 31 ve 32 katlı iki bloktan meydana geliyor. 450 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen DAP İzmir, 707 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Geniş balkonları, ferah daireleri ve gökyüzü bahçeleriyle fark yaratan proje hem deniz hem de kent manzarasına hakim konumuyla dikkat çekiyor.

İzmir’de yatırıma devam edeceğiz

DAP Yapı olarak, İzmir’in geleceğine güvendikleri; bu kapsamda İstanbul dışındaki ilk yatırımlarını İzmir’e yaptıklarının altını çizen Ziya Yılmaz şunları söyledi: “Biz İzmir’i; İzmir de bizi çok sevdi. İzmir’e yatırım yapan ilk markalı konut üreticilerinden biri olarak, geldiğimiz ilk günden bu yana çok ciddi bir ilgiyle karşılaştık. İstanbul’daki projelerimizde olduğu gibi burada da sadece kaliteyi, konforu değil aynı zamanda güvenliği de ön planda tuttuk. Türkiye’nin bir deprem bölgesi olduğunun bilincindeyiz. Bu kapsamda İzmir’de dünyanın en güvenli binalarından birini inşa ediyoruz. Önümüzdeki dönemde İzmir’de farklı projelerle yine İzmirlilerin beklentilerine uygun konutları hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.