Dap İzmir Lansman Süresi Uzatıldı

Dap İzmir Lansman Süresi Uzatıldı

Ekim ayında yüzde 50 indirim fırsatıyla lansmana çıkan Dap İzmir projesinde lansman süresi yoğun talep üzerine 19 aralık tarihine kadar uztıldı. Bu tarihe kadar yüzde 50 indirimle ev sahibi olunabilecek.

A+A-

Dap İzmir'de topraktan satış avantajları devam ediyor. Dap Yapı sona eren lansman süresini 19 aralık tarihine kadar uzattığını açıkladı. 19 aralıktan sonra liste fiyatları değişecek. Dap İzmir'de daire fiyatları 199 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

İzmir'de 3 yıl içerisinde 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefleyen Dap Yapı 400 milyon lira değerindeki ilk projesini Bornova'da hayata geçirdi. 31 ve 32 katlı iki kuleden meydana gelen projede 707 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Yüzde 5 peşinle 36 aya kadar şirket içinde senetle ödeme seçeneği sunulan projede banka kredisiyle 120 aya kadar yüzde 0.99 faiz oranıyla ödeme seçenekleri de sunuluyor.

İKİNCİ PROJE ÇEŞME'YE 

İzmir'de 3 milyar liralık yatırım hedefleyen Dap Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz, "Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir proje daha geliştireceğiz. İzmir'de önümüzdeki süreçte 3 milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.