DAP Çeşme Projesi Ön Talep Toplamaya Başlıyor

DAP Çeşme Projesi Ön Talep Toplamaya Başlıyor

DAP Yapı'nın İzmir ve İstanbul'daki 3 projesi için Almanya'daki Evim Türkiye fuarında ön talep toplayacak. Dap Çeşme, Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy projeleri ön talep toplamaya başlayacak.

A+A-

DAP Yapı, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösterecek. Bugüne kadar 25’e yakın proje inşa eden şirket, satışı devam eden Validebağ Konakları, Dap İzmir, Teras Kule ve Taksim Petek Residence’ın yanı sıraön satışa çıkarılması planlanan Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme projelerini Avrupa’da yaşayan Türkler ve Türkiye’ye yatırım yapmayı planlayan Avrupalılar ile buluşturacak. Satışı devam eden projelerde yatırımlık, hemen teslim ve topraktan satış fırsatı ile konut, ofis ve dükkanları tanıtacak olan Dap Yapı, gurbetçiye özel 72 ay 0 faiz, bankasız, kefilsiz, senetle ödeme fırsatı sunacak. Fuara katılan Almanya’daki Türk vatandaşları, Dap Yapı projelerinde seçip beğendikleri ev, ofis veya ticari birim için sözleşme yaptığı takdirde Türkiye’ye geliş gidiş ve konaklama masrafları Dap Yapı tarafından karşılanacak.

DAP YAPI’NIN YENİ PROJELERİNDE ÖN TALEP FIRSATI

8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Dap Yapı için bir ilke de ev sahipliği yapacak. 2018’in ilk çeyreğinde Emlak Konut GYO’nun Nişantaşı ve Çekmeköy olmak üzere 2.9 milyar lira değerinde iki ihalesini kazanmıştı. Proje çalışmaları devam eden Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme için ilk kez fuarda ön talep alınacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.