Creavit 65 Ülkeye İhracat Yapıyor

Creavit 65 Ülkeye İhracat Yapıyor

Creavit, yurt dışı showroom sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurt dışında 150’nin üstünde showroom ile 65 ülkeye düzenli ihracat gerçekleştiren Creavit, %40’lık ihracat oranını yakaladı.

A+A-

Mart ayında, Fas ve Afrika kıtasının en önemli ticaret merkezlerinden Kazablanka’da yeni showroomunu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakcı’nın da katıldığı açılışla yapan Creavit, Nisan ayında da Orta Asya’daki yeni showroomunu Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’de açtı. Açılışa katılan Hakan Çanakcı, her iki ülke ve kültürle,geçmişe dayanan bağlarımızın önemine vurgu yaparken, ekonomimizde ihracatın çok kritik önem taşıdığı bu dönemde yaptıkları yurt dışı yatırımlarının, önce ülkemize sonra da Creavit ailesine hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Global trendleri yakından takip eden Creavit, estetik algısı ve kullanım önceliklerini göz önünde bulundurarak, farklı kültürlerdeki beğenileri karşılayacak fonksiyonel ve şık banyolar sunmak için sürekli araştırma yapıyor ve ürünlerini bu yönde geliştiriyor. Tasarım çizgisini güncel akımlar üzerine kurgulayan Creavit, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzlarına hitap etmeye odaklanıyor. 55 yıllık sektör deneyimini, global hizmet anlayışı ile birleştiren Creavit, kullanıcılarının beklentileri ve tasarımcılarının tecrübesiyle harmanlanan yenilikçi ürünlerini, 65 ülkede tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.