Coordinat Bornova'da İnşaatın Yüzde 60'ı, Satışların Yüzde 70'i Bitti

Coordinat Bornova'da İnşaatın Yüzde 60'ı, Satışların Yüzde 70'i Bitti

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, öğrenci ve yatırımcılara yönelik yaşama geçirdikleri Coordinat Bornova projesinde inşaatın yüzde 60'ını, satışların ise % 70'ini tamamladıklarını söyledi.

A+A-

İnşaat sektöründeki birçok firmanın artan girdi maliyetleri nedeniyle işi yavaşlattığını, fakat Coordinat Bornova'da inşaatın programa uygun ilerlediğini dile getiren Durmuş, söz verdikleri tarih olan 1 Mart 2018'de konut sahiplerine anahtar teslimi yapacaklarını vurguladı.

Bornova'nın eğitim, sağlık ve sanayi sektörlerini buluşturan özel bir konumda olduğunu kaydeden Onur Durmuş sözlerine şöyle devam etti: “Yatırımda bulunmak isteyenlerin en büyük hassasiyeti tapu. Birçok yatırımcı tapusunu hemen alıp alamayacağını soruyor. Biz de daire satın alanların tapularını hemen teslim ediyoruz. Bu da aramızdaki güven duygusunun pekişmesini sağlıyor. Ayrıca İzmir'de bekleyen yoğun bir talep var. Referandum sonrası bu bekleyen talep de yeniden harekete geçecek ve sektörü hızlandıracaktır. Bu da beraberinde şimdiye kadar yatırımcıya yansıtılmamış maliyet artışının da fiyatlara yansımasına neden olacaktır. Önümüzdeki en kısa zaman diliminde gayrimenkule yatırım yapanların yeniden kara geçeceği bir sürece giriyoruz”

COORDINAT BORNOVA İLGİ GÖRÜYOR

İzmir'de rezidans kültürünün giderek yaygınlaştığını belirten DRC Grup Kurucu Ortaklarından Caner Tan da, Coordinat Bornova'nın sunduğu imkanlarla kesintisiz hizmet verdiğini, Türkiye'nin ilk aidatsız sitesi olması, full eşyalı daireleri ve sosyal donatılarıyla tercih edildiğini belirtti.

Yeni projelerle ilgili arsa arayışlarının da sürdüğüne dikkat çeken Tan, “Bizi takip eden ciddi bir yatırımcı kiltesi var. Bu nedenle yeni bir projeye imza atarken, çok kazandıran bir proje üretme hedefimiz var. DRC Grup sürekli kendini büyüten bir firma; 10 yıllık süreçte her yıl % 300'lük bir büyüme grafiği yakaladık. Çünkü imza attığımız her iş bir sonrakinin teminatı oldu. Bu yıl da ivmenin aynı şekilde devam edeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

SEKTÖR, YAZ AYLARINDA DA HAREKETLİ GEÇECEK

Gayrimenkul sektörünün ocak ve şubat aylarında yavaşladığını, referandum sonrasında hareketlenmenin başladığını kaydeden Tan, sözlerini şöyle sürdürdü: “ÖTV, KDV indirimi ve faiz indirimlerinin aynı kalması da bu durumu olumlu etkiliyor. Yaşanan ivmenin yaz aylarında da devam edeceğini düşünüyorum. Nitelikli konut talebi arttıkça, inşaat sektörü de canlılığını sürdürecektir. Önemli olan doğru yerde, doğru projeyi, doğru hedef kitleye sunabilmektir. İzmir gerek insan yapısı, gerekse de sağladığı olanaklarla kaliteli göç alan bir şehir. Bu durum şehir dışından satışları da hızlandırıyor”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.