Çavuşoğlu: İnşaat Sektörü Canlanmaya Başladı

Çavuşoğlu: İnşaat Sektörü Canlanmaya Başladı

yabancıların mülk alımlarının artması için oturum verme, vatandaşlık verme gibi teşvik edici düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu inşaat sektörünün canlanmaya başladığını belirtti.

A+A-

Antalya'nın Alanya ilçesinde temaslarına devam eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Oceanman Türkiye, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen "Oceanman Açık Su Yüzme Yarışları"nın ödül törenine katıım gösterdi.

Türkiye'ye gelen turist sayısının giderek arttığını belirten Çavuşoğlu, 2023 turizm hedefini, 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelirden 70 milyon turist, 70 milyar dolar gelir olarak revize ettiklerini söyledi.

İnşaat sektörünün da canlanmaya başladığını sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, yabancıların mülk alımlarının artması için oturum verme, vatandaşlık verme gibi teşvik edici düzenlemeleri hayata geçirdiklerini ve bunun sonucunda yabancıların konut alımlarının artış kaydettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.