Carmel İnn Ayayorgi Projesinde 2 Milyon 700 Bin TL'den Başlıyor

Carmel İnn Ayayorgi Projesinde 2 Milyon 700 Bin TL'den Başlıyor

Çeşme'de hayata geçirilen Carmel İnn Ayayorgi projesinde 7+1 villaların fiyatları 2 milyon 700 bin liradan başlangıç gösteriyor. Mart 2019'da teslim edilmesi planlanan projede her villanın kendine özel havuzu bulunuyor.

A+A-

Carmel İnn Ayayorgi projesi Carmel tarafından İzmir Çeşme’de hayata geçiriliyor. 7 874 metrekare alan üzerinde yükselen Carmel İnn Ayayorgi projesi toplam 13 villadan oluşuyor.  

Carmel İnn Ayayorgi Çeşme projesinde konutların tamamı 230 metrekare 7+1 villalardan oluşuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan konut bedeli ise teslime kadar şirket bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor.

Carmel İnn Ayayorgi fiyatları 2 milyon 700 bin TL’den başlıyor 3 milyon 100 bin TL’ye kadar çıkıyor. Mart 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan projede villalar 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ayayorgi Koyu'na 1.5 kilometre mesafede yükselen Carmel İnn Ayayorgi projesinde her villanın kendine özel yüzme havuzu yer alıyor. Açık otopark alanlarının sunulacağı Carmel İnn Ayayorgi projesinde villalar yerden ısıtma, merkezi klima, şömine ve akıllı ev sistemi gibi özellikler ile tasarlanıyor.

Akıllı ev sistemi ile tasarlanan projede, 5 adet yatak odası, 1 adet hizmetli odası, TV ve hobi odası, ardiye odası, 1 adet WC, 6 adet banyo yer alıyor.

Carmel İnn Ayayorgi Çeşme projesinin sosyal olanakları arasında ise; 
•    Müstakil havuz 
•    İki araçlık otopark 
•    Sauna 
•    Güvenlik
•    Otopark 
•    Çocuk oyun alanları
•    Yeşil alan yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.