BYY İnşaat Flex Life Studio Projesiyle Önemli Bir İvme Yakaladı

BYY İnşaat Flex Life Studio Projesiyle Önemli Bir İvme Yakaladı

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Çiğli'de yapımını sürdürdükleri Flex Life Studio projesiyle birlikte 2016 yılında inşaatta önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi.

A+A-

Konut almak isteyenlerin kriz ortamında güvenli bir yatırım aracı olarak gayrimenkulü tercih ettiğini söyleyen Yavuz, Flex Life Studio'nun marka bilinirliğinin de satışlarda kendilerine büyük avantaj sağladığını açıkladı.

Yükselen doların, demir ve diğer girdi maliyetlerini yükselttiğini ve faizlerin de sürekli değiştiğini kaydeden Ali Yavuz, doğru projeyi, doğru lokasyonda yaptıkları için krizden etkilenmediklerinin altını çizdi.

Yıl sonu itibariyle 157 konutun yarısından fazlasını sattıklarını ve Aralık 2017'deki anahtar tesliminde dairelerin satışını tamamlamayı öngördüklerini belirten Yavuz, “Şu anda inşaatta önemli bir aşamaya geldik. Tapu teslimlerimiz başladı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte satışların daha da artacağını düşünüyoruz. 1+1'ler adeta bir yatırım aracı gibi oldu. Bu bölgede bizim segmentimizde kira getirileri de 1.500 TL. seviyelerinde. Yatırımcılar piyasayı çok iyi araştırıyor. Çünkü, internet üzerinden bilgiye ulaşmak artık çok kolay” diye konuştu.

Yeni yılla birlikte inşaat sektörünün canlanacağını da dile getiren Ali Yavuz, çevre yolunun bir kısmının açılması, İstanbul - İzmir otobanı ve körfez geçişi projeleriyle birlikte konut satışlarının da bu süreçkten çok olumlu etkileneceğini sözlerine ekledi.

FLEX LIFE, MERKEZİ KONUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, yol giden her yerin gelişime açık olduğunu söyledi. Yavuz, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio projesinin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km. ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne de yakın konumuyla büyük talep gördüğünü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.