Bulut Orman Evleri'nin Yüzde 80'i Satıldı

Bulut Orman Evleri'nin Yüzde 80'i Satıldı

Tanyer İnşaat yönetim kurulu başkanı Münir Tanyer Narlıdere'de yapımı devam eden Bulut Orman Evleri projesinde yüzde 80 satış rakamına ulaştıklarını söyledi. Projedeki dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak.

A+A-

Narlıdere'de yapımını sürdürdükleri BulutOrman projesinin sahip olduğu temiz havası, sessiz ve sakin ortamı ve ormanla iç içe konumu nedeniyle tercih edildiğini belirten Münir Tanyer, “Bulut Orman'dan konut alanlar ağırlıklı olarak yatırım için değil, yaşamak için ev satın alıyor. Çünkü sağlıklı yaşam için gerekli olan her şeyi bir arada sunan böylesi bir projeyi bulmak zor. Bizim için önemli olan yaşanabilir konutlar üretmek” diye konuştu.

İzmir'in bir çekim merkezi olması nedeniyle konutların İzmir'in yanı sıra, özellikle İstanbul ve Ankara'dan da talep gördüğüne dikkat çeken Tanyer, satışlarda ise yüzde % 80 seviyesini yakaladıklarını sözlerine ekledi.

ANAHTAR TESLİMİ  ARALIK 2018'DE 

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, “Proje güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri'nde 2018 yılı sonunda yaşam başlayacak. Asma Bahçeler’deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı.

SOSYAL OLANAKLARI

20 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen BulutOrman Evleri’nde 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri bulunduğu bilgisini veren Tanyer sözlerine şöyle devam etti: “Eşsiz deniz ve vadi manzarasına sahip BulutOrman Evleri’nde doğalgazlı yerden ısıtma, ankastre ürünler, 2 adet klima, çatı bahçeleri, çocuk parkı ve oyun alanları, 5 katlı otopark, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor salonları, buhar odası, sauna, hobi alanları, toplantı salonları, sosyal alanlar, açık avlu ve çarşı gibi pek çok imkan yer alacak”

HAVAALANINA 20 DAKİKA

BulutOrman Evleri, kent merkezine de çok yakın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, havaalanına 20 dakikada, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesi'ne 10 dakika yakınlıktaki proje, yatırımcıların da gözdesi konumunda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.