Bina Yıkımında Profesyonel  Hizmet Sunuyoruz

Bina Yıkımında Profesyonel Hizmet Sunuyoruz

27 yıllık tecrübesi ve 60 araçlık filosuyla hafriyat ve bina yıkım hizmeti veren Efendioğlu Grup’un yönetim kurulu üyesi Uğur Efendioğlu, “Alanında uzman inşaat mühendisimiz ve operatörlerimizle profesyonel bir yıkım süreci yönetiyoruz” dedi.

A+A-

Temelleri 1995 yılında atılan Efendioğlu Grup, Urla’da inşaat malzemeleri satışı ile ticari hayatına başladı. Bir iş makinesi satın alarak hafriyat işlerine de başlayan Efendioğlu’nun araç parkuru büyüyünce firma genişleme ihtiyacı duydu ve merkezini Güzelbahçe’ye taşıdı. Güzelbahçe’de hızlı büyümesini sürdüren, yeni iş makineleriyle araç parkurunu genişleten Efendioğlu, bugün 5.000 metrekarelik alanda 60’ya yakın araç ve 62 kişilik ekibiyle hizmet veriyor. Hafriyattan sonra bina yıkımında da uzmanlaşan firma, Y2 yıkım müteahhitliği sınıfında hizmet veriyor.

efendiooglu.jpg

Minimum risk, maksimum güvenlik

Efendioğlu’nun faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Efendioğlu, şunları dile getirdi: “Hafriyatta çok uzun yılardır hizmet veriyoruz. Güçlü bir araç parkuru ve deneyimli bir ekiple hizmet sağlıyoruz. İzmir’de kentsel dönüşüm ihtiyacının artmasıyla beraber son yıllarda bina yıkım işlerine yoğunlaştık. Bu alanda profesyonel bir hizmet veriyoruz. Yıkacağımız binayı öncelikle inşaat mühendisimiz gidip inceliyor. Operatöre hangi noktadan yıkıma başlayacağını söylüyor. İş güvenliği önlemlerimizi eksiksiz olarak aldıktan sonra yıkım sürecini başlatıyoruz. 30 metrelik bir yıkım makası satın aldık. Dar alanlarda işin daha hızlı ilerlemesi için sıfır kuyruk iş makineleri aldık. İş hacmimizin yüzde 40’ını hafriyat, yüzde 60’ını bina yıkımı oluşturuyor. Hafriyatta Güzelbahçe, Urla, Seferihisar, Narlıdere ve Balçova’da çok aktifiz. Yıkım işlerine ağırlık verdikten sonra şehir merkezinde çok aktif çalışmaya başladık. Şirketimizde asbest raporu da hazırlanıyor. Asbestlerin sökümünü de yapıyoruz. Yıkım işlemlerimizde çevre sağlığı ve iş güvenliğine çok önem veriyoruz. Minimum risk maksimum güvenlik misyonuyla yıkımlarımızı gerçekleştiriyoruz”

Yıkımdan sonra tertemiz bırakıyoruz

Bina yıkım konusunda verdikleri profesyonel hizmet ile ayrıştıklarını belirten Efendioğlu, “Yıkım çalışması yaptığımızda insanların en rahatsız olduğu konu toz oluyor. Vatandaşların tozdan daha az etkilenmesi için bakanlığın önerdiği, bina yıkım esnasında çevreye toz yayılmasını engellemek için mobil fan su püskürtmeli kontrol sistemiyle çalışan yeni makinamızın siparişini verdik. Operatör ne kadar iyi olursa olsun bitişik parseller eski yapılarda binalara bitişik tuğlalar örüldüğünden yan binaya zarar gelebiliyor. Usta ekibimiz var. Herhangi bir eve zarar verdiğimizde hemen onarıyoruz. Sıvasını, boyasını yapıp zarar gören evin temizliğini de yaparız. Yıkımda toprak seviyesine kadar iniyoruz. Neredeyse hiç moloz bırakmıyoruz. Sokakları yıkıyoruz. İnsanların araçları, balkonları kirlenmişse bunları yıkıyoruz. Yıkımı tamamladıktan sonra tertemiz bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

https://www.efendioglugrup.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum