Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Uluslararası Ölçekte Kalkınma Projesidir

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Uluslararası Ölçekte Kalkınma Projesidir

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu; "Kanal İstanbul, Uluslararası ölçekte kalkınma projesidir. Türk boğazlarını kullanan tüm ülkeler için büyük önem arz etmektedir" dedi

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet'te yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından notlar:

"Ulaşım ve haberleşme sektöründe de ciddi değişimlere de neden olmaktadır. Dünyanın yeni ve köklü değişimin eşiğinde olduğunu görüyoruz. Bu süreci ülkeler ve toplumlar olarak doğru okur ve üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirsek hayırlı bir iş yapmış oluruz. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şunları söyledi: 

"Stratejik konumumuzun bize yüklediği misyon ile ülkemizi en üst noktaya taşıyoruz. Dev ulaşım projeleriyle ne kadar kararlı ve iddialı olduğumuzu gösteriyoruz. 1915 Çanakkale Köprüsü alanında dünyanın en büyük köprüsü olacaktır.

Çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz. Kanal İstanbul'u hayata geçiriyoruz. Uluslararası ölçekte ulaşım ve kalkınma projesidir. Türk boğazlarını kullanan tüm ülkeler için büyük önem arz etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.