Babalar Günü Konut Kampanyaları 2017

Babalar Günü Konut Kampanyaları 2017

İnşaat yatırımcıları Babalar Günü’ne özel düzenledikleri kampanyalarla birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Kimi tuttuğunuz takımın biletini hediye ediyor kimi fiyatı indiriyor kimi ise faizi sıfırlıyor.

A+A-

İnşaat yatırımcıları her yıl olduğu gibi bu yıl da babaları unutmadı. Şirketler Babalar Günü’ne özel düzenledikleri kampanyalarla birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Kimi maç bileti ediyor, kimi fiyatı indiriyor kimi ise faizi ve peşinatı sıfırlıyor. İşte birbirinden cazip fırsatlarla ev sahibi yapan Babalar Günü konut kampanyaları

BABACAN 3 BÜYÜKLERİN KOMBİNESİNİ HEDİYE EDİYOR

Babacan Holding, Babalar Günü konut kampanyası kapsamında babalara 3 büyük takımdan birinin kombine biletini hediye ediyor. 12-25 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında , ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinden Babalar Günü haftası olan 12-25 Haziran tarihleri arasında konut alanlar tuttuğu 3 büyük takımdan birinin kombine biletini kazanıyor.

EVİNPARK ADA TEPE’DEN YÜZDE 10 İNDİRİM

Maltepe’de Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Evinpark Adatepe projesinde Babalar Günü konut kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim yapılıyor. Kampanya 17 ve 18 Haziran tarihlerini kapsıyor. 432 konuttan oluşan projede 2+1’den 4+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Evinpark Ada Tepe fiyatları metrekare bazında 7 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Haziran 2018’de yapılması planlanıyor.

DKY İNŞAAT’TAN DÖRT DÖRTLÜK FIRSAT

DKY İnşaat ise “Evinizin Direği” sloganı ile yola çıkan kampanya kapsamında 4 projede hiç peşinatsız vade farksız taksitle ev sahibi yapıyor. 18 Haziran’a kadar geçerli olan kampanya DKY On Kağıthane, DKY Sahil Kartal, DKY Kartal ve DKY Business Kartal projelerini kapsıyor. DKY İnşaat Babalar Günü kampanyası ile 60 ay vade farksız, hiç peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.