Ataşehir Modern Satış Rekoru Kırdı

Ataşehir Modern Satış Rekoru Kırdı

Gergül İnşaat’ın Ataşehir Modern projesi, inşaat sektörünün en sıkıntılı sürecinde satış rekoru kırdı. 3 Kasımda lansmana çıkan projede 3 günde 387 daire satıldı. Lansman günü satış ofisi önünde kuyruklar oluştu.

A+A-

Gergül İnşaat tarafından Çiğli Ataşehir’de hayata geçirilen 1.094 konutluk Ataşehir Modern projesinde satışlar yeni fiyat listesi üzerinden devam ediyor.

Gergül İnşaat, lansmanda 387 adet dairenin satışını tamamladı. Lansmandan daire alanlar 3 gün içerisinde yüzde 10,5 ile yüzde 16,5 arasında kazanç sağladı. Yeni fiyat listesinin ise 2019 yılının başına kadar geçerli olacağı açıklandı.

geergul-insaat.jpg

5:30’DA KUYRUK BAŞLADI

Ataşehir Modern projesi lasnmanda büyük bir ilgi ile karşılanırken istediği evi satın almak isteyen vatandaşlar sabah saat 5:30’dan itibaren kuyruk oluşturmaya başladı. Sabah saat 7:30’da satış ofisine geldiğinde çok sayıda müşterinin kuyrukta beklediğini belirten Abdulkadir Gültekin, “İzmir’liler projemize çok büyük ilgi gösterdi. Lansman döneminde binlerce kişi satış ofisimizi ziyaret etti. Lansman döneminde 387 dairenin satışını gerçekleştirdik. 4 Kasımda lansmanı bitirmeyi planlıyorduk ancak gelen talepler üzerine 5 Kasıma kadar uzattık. Yeni fiyatlarımız hala çok avantajlı. Yeni yılda fiyatlarda yeniden güncelleme yapacağız” dedi.

EŞ DOST AYRICALIĞI YOK

Çok şeffaf bir satış stratejisine sahip olduklarını belirten Abdulkadir Gültekin, “Güncel fiyat listemizi internet sitemizde paylaşıyoruz. Hiç kimseyi ayırt yapmıyor, tek fiyat uyguluyoruz. Lasnmandan önce hiçbir daireyi satışa kapatmadık. Lansman günü satış ofisine giren ilk kişi 1.094 daireden istediğini seçebildi. Müşterilerimiz bu kadar şeffaf olduğumuz için bize çok güveniyor. Bundan dolayı büyük bir krizin olduğu dönemde bu kadar yüksek satış rakamlarına ulaştık. Müşterilerimiz lansmandan, teslime kadar bütün fiyatlarımızı görebiliyor. Yatırımcılar, teslime kadar olan süreçte projenin ne kadar değerlendiğini kendi gözüyle görebiliyor. Firmamıza duydukları güven ve tercihlerinden dolayı müşterilerimize teşekkür ediyor, kendilerine duydukları bu güvene karşılık tekrar mutlu etme sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.