Aryom İnşaat 3 Yılda 500 Milyon TL Yatırım Yapacak!

Aryom İnşaat 3 Yılda 500 Milyon TL Yatırım Yapacak!

2018 yılında 100 milyon TL yatırım yapmayı planlayan Aryom İnşaat 3 yılda yatırımlarını 500 milyon TL'ye çıkaracak. Aryom, Gaziemir Aktepe'deki arsasında 5 yıldızlı bussines tarzı otel ve rezidans yapacak.

A+A-

2017’de hedeflediklerinin üstünde bir başarı yakaladıklarını dile getiren Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Günday, “2018’de 100 milyonluk yatırım yapacağız” dedi. 

Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, 2017 yılını değerlendirdi, beklentilerin üstünde bir başarı yakaladıklarını dile getirdi. 

Mustafa Günday, Aryom Koru’nun gayrimenkul sektörünün önde gelen yarışmalarından biri olan 2017 Sign of the City’de “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödülünü aldığını belirtti. Günday, hem İzmir’e hem de Gaziemir’e değer kattıklarını aktardı. Ödülü aldıktan sonra olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Günday, “Ödülü almak bizim için gurur kaynağı. Endüstriyel yapı kategorisinde de yarışmak için başvuru da bulunacağız” dedi. Türkiye’de konutta yaşam standartlarını yükseltmek istediklerini kaydeden Mustafa Günday, ilk etabın yüzde 65’inin satışını tamamladıklarını ve ikinci etapta satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştıklarını açıkladı. 

Mustafa Günday, “Birinci etap konutlarını ekim ayında, ikinci etap konutlarını da 2019’un şubat ayında teslim edeceğiz” diye konuştu. Aryom Koru’nun başarısıyla birlikte kendilerine farklı bölgelerden birçok yeni işbirlikleri ve yeni arsalar önerildiğini ifade eden Mustafa Günday, şunları söyledi: 

“Gaziemir’de kentsel dönüşümle ilgili sorunlar çözülürse yeni arsalar üzerinde yatırım yapmayı planlıyoruz. Aktepe’de bulunan arsamızda 5 yıldızlı bussines tarzı otel ve rezidans yapmayı hedefliyoruz. 2018 de 100 milyon liralık yatırım yapacağız. Yeni projelerle birlikte 3 yıl içerisinde İzmir’e 500 milyon liralık değer katan projeler yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.