Artaş İnşaat, 2 Yeni Projesini Tanıttı!

Artaş İnşaat, 2 Yeni Projesini Tanıttı!

Artaş İnşaat, Vadistanbul’da “Avrupa Konutları” markalı iki yeni projeye daha imzasını atıyor. Firma, satışı devam eden Avrupa Konutları Çamlıvadi ile satışa açılan Saklıvadi projesinde konut alıcılarından yoğun ilgi görüyor.

A+A-

Sanayi dönüşümüyle Cendere bölgesine Vadistanbul’u kazandıran Artaş İnşaat; bölgeyi buluşma, sosyalleşme ve yaşam merkezi haline getirirken, yeni reklam filmiyle iki yeni projesini de tanıtmış oldu.

Ayazağa/Cendere-Arıcılar bölgesinin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan Artaş İnşaatteslimde sona yaklaştığı Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinin ardından aynı bölgede Avrupa Konutları Saklıvadi projesini de konut alıcıları ile buluşturdu. Bölgenin gözde lokasyonları olarak öne çıkan her iki proje içerisinde, ayrıca Mövenpick Living konseptli birer otel de yer alacak.

AVRUPA KONUTLARI MARKASI, GİTTİĞİ BÖLGEYE ARTI DEĞER KATIYOR..

2022’de yeni projelere odaklandıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Türkiye’de konuta talep artarak devam ediyor. Ülke insanımız hem oturum hem de yatırım noktasında konutu kıymetli bir yatırım aracı olarak görüyor. Artaş İnşaat olarak yeni projelere odaklandığımız bu dönemde “Avrupa Konutları” markamıza iki yeni proje daha ekledik. Vadistanbul ile çehresini değiştirdiğimiz Arıcılar bölgesinde teslimatı yaklaşan Avrupa Konutları Çamlıvadi ile kısa süre önce inşaatına başladığımız Avrupa Konutları Saklıvadi projelerimizi konut alıcıları ile buluşturduk. Biz 45 yıldır en iyi bildiğimiz işi yapıyor ve markamızı taşıdığımız her bölgeye artı değer katıyoruz. Artaş İnşaat olarak bugün olduğu gibi bundan sonrada örnek projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.