Ankara'nın Temalı En Büyük Konut Projesi

Ankara'nın Temalı En Büyük Konut Projesi

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Altınoran projesi Başkent Ankara'nın Çankaya semtinde yer almaktadır. Oran bölgesinde inşa edilen Sinpaş Altınoran projesi Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olma özelliği taşıyor.

A+A-

Oturumun başladığı Sinpaş Altınoran projesinde, Altınoran Meydan, seçkin mağaza, cafe ve restoranların yer aldığı Altınoran Çarşı, rezidansların yer aldığı Altın Kuleler, her mevsim açık olan kayak merkezi, buz pateni pisti, teleferik, macera vadisi, su kıyısı ve vadi manzaralı yürüyüş ve koşu yolları, avlular ve kıyı bahçesi, yüzme havuzu, spor tesisi bulunmakta.

Sinpaş Altınoran Projesi içerisinde yer alan teleferik ve manzaralı yürüyüş yolları ile aynı zamanda Ankara'nın yeni buluşma noktası olmaya aday Altınoran Meydan projesi ile de dikkat çekmektedir. Altınoran Çarşı konsepti içerisinde bulunan Skywalk bölümünde 250 metre yükseklikte yer alan cam platformda yürüyüş deneyimi imkanı bulunmakta.

Proje içerisinde yer alan sosyal donatılan sadece site sakinlerinin değil bütün Ankaralıların kullanımı için tasarlanmıştır.

Altınoran Projesi Kaç Daireden Oluşuyor?

Sinpaş Altınoran Projesi beş etap olarak inşa edilmiştir. Yaşamın başladığı projede daire büyüklükleri 62 metrekare ile 498 metrekare arasında değişmektedir. Daire tipleri ise 1+1'den 6+1'e farklılık göstermektedir.

1 milyon 850 bin metrekarelik arsa alanı ile dikkat çeken Sinpaş Altınoran Projesinde 90 tane de mağaza yer alıyor. Projede ayrıca 474 adet de ofis bulunmakta.

Proje Özellikleri Neler?

Sinpaş Altınoran Projesinin sosyal donatıları arasında, 24 saat özel güvenlik, güvenlik kameraları, sosyal tesisler, kapalı otopark, kapalı devre televizyon, çocuk oyun alanları, bahçe, parti alanı, restoran ve kafeler, kreş, masa tenisi, bilardo masası, voleybol sahası, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, spor salonu, sauna, hamam, spa, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, süs havuzu, masaj salonu, güneşlenme terası ve kuru temizleme, kuaför, ankastre mutfak yer alır.

Altınoran Projesi Daire Fiyatları

Çankaya Oran'da yer alan ve hemen teslim konutlardan oluşan Sinpaş Altınoran Projesi'nde yer alan dairelerin fiyatları 500 bin tl'den başlıyor ve 1 milyon 530 bin liraya kadar yükseliyor.

Sinpaş Altınoran Çankaya Projesi yakınında Panora alışveriş merkezi, Acıbadem Ankara Hastanesi, Özel Çankaya Polikliniği, Özel Adem Soydemir temel lisesi, Anafartalar Koleji, Tınaztepe Anadolu Lisesi ve Özel Yüce Okulları gibi yerler bulunmakta.

Shining Star Awards'ta Sinpaş Altınoran Projesi En Başarılı Temalı Konut Projesi seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.