Ankara Doğantepe'de 650 Gecekondu Yıkıldı!

Ankara Doğantepe'de 650 Gecekondu Yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

A+A-

Doğantepe Mahallesi Kayalıklar Bölgesi’nde yapımı başlayan park için Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 650 gecekondu yıkıldı. 200 dönümlük bir alan üzerine kurulan park, yeşil alanları, bitki örtüsü ve seyir teraslarıyla göz ile dikkat çekiyor. Parkın, yürüyüş ve spor alanları, 5 ayrı çocuk oyun alanı, meydanları, camisi ve gezilecek yerleri ile mahalle sakinlerine sağlıklı ve mutlu günler yaşatması planlanıyor. Çocukların da unutulmadığı bu parkta 3 bin metrekarelik macera temalı bir oyun alanı yer alacak. Park, 15 Temmuz gecesi vefat eden Altındağlı şehitlerin anısına yapılıyor. 

Parklar 2017’de bitecek

Altındağ Belediyesi tarafından Başpınar Mahallesi’ne yapılan park da bölgeye bambaşka bir hava katacak. 45 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşaatı devam eden parkta çocuklar için de oyun alanı olacak. Koşu parkurunun da bulunacağı Başpınar Mahallesi’ndeki parkın 2017 sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.