Anadolubank Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Anadolubank Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Anadolubank temmuz ayı içerisinde konut kredisi faizlerine ikinci kez indirim uyguladı. Faiz oranlarına 20 puan indirim uygulayan Anadolubank'ın faiz oranları 2,15'e geriledi.

A+A-

Anadolubank en son 5 Temmuz’da 25 puan faiz indirimi uygulamıştı. Banka bugün bir faiz indirimi daha gerçekleştirerek 20 puana kadar indirim daha yaptı. Bankanın konut kredisi faiz oranları %2.15’e kadar düştü.

Anadolubank Konut Kredisi Faizleri

Anadolubank konut kredisi faiz oranları son güncellemeden sonra 5 yıl vadeye kadar %2.15’e düştü. Bakanın 10 yıllık konut kredisi faizleri de %2.3’e geriledi. Anadolubank indirim öncesinde 5 yıl vadeye kadar %2.25, 10 yıl vadeye kadar %2.50 faiz oranı sunuyordu.

Anadolubank Konut Kredisi Hesaplama

Anadolubank’tan 100.000 TL tutarda kredi için 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksit tutarları 2.460 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 295.000 TL’ ye denk geliyor.

Anadolubank Konut Kredisi Masrafları

Anadolubank konut kredisine ek olarak azami 3000 TL’ye kadar ekspertiz ücreti, kredinin %0.5’i kadar kredi tahsis ücreti ve 230 TL DASK prim bedeli alıyor.

Kaynak: KrediPazarı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.