Allsancak'ın Temeli Mayısta Atılacak!

Allsancak'ın Temeli Mayısta Atılacak!

Temmuz 2020'den bu yana zemin iyileştirme çalışmalarının devam ettiği Allsancak projesinde zemin çalışmaları 2 ayda tamamlanacak. Fore Kazık ve Baret Kazık sistemiyle 750'ye yakı kazık çakılan Allsancak'ta mayıs sonunda temel atılması planlanıyor.

A+A-

34 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan Allsancak projesi 4 adet 24 katlı dikey blok ve bu blokları birbirine bağlayan zemin+3 katlı 3 yatay bloktan oluşuyor.

Emlak Konut güvencesi ve Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Alsancak projesi 1069 konut ve 35 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçeneklerine yer verildi.

SATIŞLAR YÜZDE 55 SEVİYESİNDE

Allsancak projesindeki konutların 800 tanesinin satışta olduğunu belirten proje satış uzmanı Tuna Parlatır, “Bu konutların yüzde 55’i satıldı. Büyük dairelerin yer aldığı bloğumuzu henüz satışa açmadık. Bu bloktaki daireleri ilerleyen zamanlarda satışa çıkarmayı planlıyoruz. Az katlı blokların zemin katları bahçe kullanımlı dubleks olarak tasarlandı. 2+1 ve 3+1 bahçeli dubleks dairelerimiz çok talep gördü. Şehrin merkezinde hem bahçe hem de 10 bin metrekarelik bir peyzaj alanı çok cazip geldiği için bu dairelerimizin satışı neredeyse tamamlandı” dedi.

ALLSANCAK GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

1+1 daireler 850 bin TL’den

2+1 daireler 1 milyon 400 bin TL’den

3+1 daireler 2 milyon TL’den

4+1 daireler ise 2 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

5+1 daireler henüz satışa çıkmayan blokta yer aldığı için satış fiyatları açıklanmıyor.

60 AY 0 FAİZ VE YÜZDE 20 İNDİRİM AVANTAJI

Allsancak projesinde Emlak Konut finansmanıyla yüzde 25 peşinat yüzde 10 ara ödeme ile banka kredisi kullanmadan 60 ay 0 faiz ödeme avantajıyla ev sahibi olunabiliyor. Kişiye özel ödeme imkanı da sunulan projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Proje Emlak Konut garantörlüğünde olduğu için yüzde 80’e kadar banka kredisi kullanılabiliyor.

ZEMİN ÇALIŞMALARI SONA GELDİ

Zemin çalışmaları Temmuz 2020’de başlayan Allsancak projesinde Fore Kazık ve Baret Kazık sistemi kullanılıyor. 30 metre ile 50 metre arasında derine inilerek 80 santim çapında kazık sistemleri döşendi. 750’ye yakın kazık çakıldı. Zemin iyileştirme çalışmalarının mayıs ayında tamamlanması ve bina temellerinin atılması planlanıyor. Temel atıldıktan sonra projenin 24 ay içerisinde tamamlanması ve Temmuz 2023’te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

10 BİN METREKARE PEYZAJ ALANI

Alsancak projesinin içerisinde 10 bin metrekarelik geniş bir peyzaj alanına yer verildi. Peyzaj alanının içerisinde suni gölet, açık ve kapalı havuz, yürüme alanları, yeşil alanlar ile proje içerisinde 3 bin metrekarelik spor merkezi yer alacak. Spor merkezini global bir marka işletecek.

KAMUYA 20 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN VE 4 BİN METREKARELİK TESİS KAZANDIRACAK

Pekintaş&Burakcan ortaklığı projenin yan tarafında yer alan 20 bin metrekarelik arazinin peyzajını düzenleyip kamunun hizmetine sunacak. İzmir’in kalbi Alsancak’ta kamuya çok özel bir alan kazandırılmış olacak. 4 bin metrekareden oluşan satış ofisi de bu kamusal alanın içerisinde yer alıyor. Özel olarak tasarlanan satış ofisimi sosyal tesis veya hizmet binası olarak kullanılması için kamuya devredilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum