ALLsancak Projesi Ön Talep Toplamaya Başladı

ALLsancak Projesi Ön Talep Toplamaya Başladı

Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı ve Burakcan İnşaat ortaklığıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 2.2 milyar TL değerindeki Allsancak projesi

A+A-

Ruhsat aşamasında olan  ALLSancak İzmir  projesinde henüz inşaat çalışmaları başlamadı. Allsancak Projesi, Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile yükselecek. 

Alsancak stadyumuna komşu eski Tariş fabrikalarının olduğu araziyi kapsayan proje tarihi Alsancak Garı’nın tam arkasında bulunuyor.  Allsancak İzmir, birbirine komşu 5 parselden, toplam 78 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. 

İnsan odaklı, daha fazla yaşam alanı ve peyzaj alanlarını içinde barındıran ve bina tipleri ile daha rahat bir yaşam tarzını sunan Allsancak İzmir projesinin 36 ayda tamamlanması planlanıyor. 

2,2 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek Allsancak İzmir projesinde yaklaşık 1200 konut yer alacak. Projede şuana kadar sadece 4 konut bloğunun olacağı bilgisi netleşti. Diğer bloklarda otel ve rezidansların olması bekleniyor. 

Satış ofisi tamamlanan Allsancak İzmir projesi bölgede bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük inşaat projesi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.